Foto: Publicitātes attēls

Celulītu visefektīvāk var dabūt prom, profesionālam masierim to kārtīgi izmasējot. Fizioterapeite un masāžas speciāliste Kristīne Ziemele dalās pieredzē: "Veicot cilvēkam pretcelulīta masāžu, es jau otrajā procedūrā jūtu, ka tauku kunkulīšu, kas veido celulītu, ir kļuvis mazāk. Savukārt cilvēks pats rezultātu ierauga apmēram pēc trešās reizes." Kristīnes Ziemeles veikto pretcelulīta masāžu var veikt skaistumkopšanas salona "Ma-beauty" www.ma-beauty.lv.

Pretcelulīta masāža ar sporta masāžas trikiem – ļoti iedarbīga

Katrs masāžas speciālists, veicot pretcelulīta masāžu, liek lietā savu tehniku un paņēmienus, tieši tāpēc rezultāts mēdz būt atšķirīgs. Fizioterapeite un masāžas speciāliste Kristīne Ziemele stāsta: "Veicot pretcelulīta masāžu, es izmantoju arī sporta masāžas paņēmienus un tehniku. Tā ir ļoti dziļa un iedarbīga iekšējo audu masāža, manā praksē līdz šim nav bijis klienta, kam tā nebūtu devusi rezultātu."

Pretcelulīta masāžas laikā cilvēka organismā tiek iekustināti ļoti svarīgi procesi – vairākkārt paātrinās limfas attece un asinsrite, kā arī daudz aktīvāk darbojas vielmaiņa. Rezultātā organismā notiek tāda kā ģenerāltīrīšana – no tā tiek izvadītas šlakvielas un toksīni, kā arī vielmaiņa daudz ātrāk sadedzina taukus.

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Lai cilvēks pretcelulīta masāžas laikā justos relaksēts, skaistumkopšanas salonā "Ma-beauty" masāža tiek veikta īpašā noskaņā - sveču apgaismojumā un skanot relaksējošai mūzikai.

Tieši tādēļ pretcelulīta masāžai ir vēl vairākas priekšrocības. Tā efektīvi samazina ķermeņa apkārtmēru un novērš tūsku. Visātrāk centimetri zūd ķermeņa daļās, kur tauciņi ir visvairāk uzkrājušies – uz kājām, dibena, vēdera.

Kā arī pretcelulīta masāža padara ādu daudz tvirtāku un elastīgāku un lieliski atslābina muskulatūru.

Pretcelulīta masāža - lūk, kā tā notiek!

Jārēķinās, ka pretcelulīta masāža nav parasta relaksējoša masāža, tā ir daudz spēcīgāka un iedarbīgāka, tādēļ arī sāpīgāka nekā parastā masāža. Sievietēm, kurām āda ir jutīgāka, īpaši pēc pirmajām masāžas reizēm var palikt zilumi.

"Taču no šīs masāžas nav jābaidās," uzsver Kristīne Ziemele. "Pirmajās reizēs parasti pretcelulīta masāžu veicu saudzīgāk, lai āda un muskuļi pierod. Dziļu pretcelulīta masāžu parasti sāku veikt tikai ar kādu trešo procedūru."

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Veicot pretcelulīta masāžu, pusotra mēneša laikā sievietēm izdodas samazināt celulītu no trešās pakāpes uz pirmo.

Kopumā pretcelulīta masāža ilgst apmēram 50 minūtes līdz stundai. Vispirms tiek veikts ādas pīlings, lai noņemtu veco ādas raga slāni. Tad tiek masētas kājas un noteikti arī dibens. (Ļoti bieži celulīts visātrāk zūd tieši no dibena, turklāt masāžas ietekmē sēžamvieta kļūst tvirtāka, jo tauciņi uz dibena liek tam izskatīties nošļukušam.) Pretcelulīta masāžas laikā var izmasēt arī vēderu, roku augšdelmus, samazinot to apjomu un nostiprinot nošļukušu ādu uz roku augšdelmu apakšdaļām.

Savukārt masāžas beigās ādā tiek iemasēts pretcelulīta krēms, kas efektīvi šķeļ taukaudus.

Masāžas laikā ļoti svarīgi, lai cilvēks justos komfortabli, muskuļi būtu atslābuši, tad arī rezultāts būs daudz labāks. "Tieši tāpēc skaistumkopšanas salonā "Ma-beauty" pretcelulīta masāža tiek veikta telpā ar īpašu atmosfēru - sveču apgaismojumā, skanot relaksējošai mūzikai. Telpā nav spilgta apgaismojuma, lai cilvēks masāžas laikā neizjustu diskomfortu.

Plašāku informāciju, kur var veikt pretcelulīta masāžu, lasiet šeit: ma-beauty.lv.

Pretcelulīta masāža – kad var redzēt rezultātu?

Sievietēm, kurām ir ļoti izteikts celulīts un liekais svars, rezultātu parasti var redzēt visātrāk. Tas, protams, dod stimulu turpināt, un cilvēks bieži sasniedz labu rezultātu.

"Gan pašam cilvēkam, gan arī man, kā speciālistei, ir milzīgs prieks redzēt, ka cilvēkam, kuram pirms pusotra mēneša bija celulīts trešajā pakāpē, ir izdevies to padarīt gandrīz neredzamu," uzsver skaistumkopšanas salona "Ma- beauty" fizioterapeite un masāžas speciāliste Kristīne Ziemele.

Tiesa, lai sasniegtu šādu rezultātu, pretcelulīta masāža jāveic kursa veidā, tās ir apmēram 10 – 15 reizes, turklāt masējot regulāri divas – trīs reizes nedēļā. Tad labu rezultātu var sasniegt apmēram pusotra mēneša laikā – izteikti redzamu celulītu padarīt vizuāli nemanāmu.

Ja sāksiet pretcelulīta masāžas kursu tagad, līdz aktīvai sauļošanās un peldēšanās sezonai vēl varat paspēt no apelsīnu miziņas atbrīvoties.

Kavitācija - modernākā procedūra, kas šķeļ taukaudus.

Vēl labākam rezultātam speciālisti iesaka pretcelulīta masāžu kombinēt ar kavitācijas procedūru, kas ļoti efektīvi samazina celulītu, kā arī ķermeņa apkārtmēru.

Procedūra notiek šādi - ķermeņa daļās, kur ir uzkrājušies tauki - visbiežāk vēdera, augšstilbiem u.c., speciālists iedarbojas uz ādu ar medicīnisku ierīci - zemas frekvences ultraskaņu. Tās ietekmē zemādas esošās taukšūnas tiek uzsildītas un sašķeltas, savukārt pēc tam izvadītas no organisma.

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Skaistumkopšanas salonā "Ma-beauty" tiek veiktas modernākās un efektīvākās pretcelulīta procedūras.

Kavitācijas procedūra gan neiesaka veikt biežāk kā reizi desmit dienās, jo pēc tās vēl 24 stundas tauku šķelšanās procesi organismā turpinās.

Vēlamais kavitācijas procedūru kurss ir 3-8 reizes.

Protams, lai sasniegtu izcilu rezultātu, paralēli celulītu un ķermeņa apkārtmēru samazinošajām procedūrām speciālisti iesaka arī pievērst uzmanību, lai uzturs ir sabalansēts, kā arī ikdienā dzert pietiekami daudz ūdeni, kas ir ļoti svarīgi vielmaiņas veicināšanai.

Fizioterapeites un masāžas speciālistes Kristīnes Ziemeles veikto pretcelulīta masāžu, kā arī kavitācijas procedūru Jūs varat veikt skaistumkopšanas salonā "Ma- beauty", Vecrīgā, Teātra ielā 2, kas atrodas pavisam netālu no galerijas "Centrs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!