Foto: Schutterstock
Mēs visi zinām, cik patīkami ir baudīt Jūrmalas sauli un smilšainās pludmales vasarā, bet, vai esat iedomājušies, cik brīnišķīga tā ir ziemā?

Tieši Jūrmalā iespējams sajust īstu Ziemassvētku noskaņu – apsniguši priežu zari, pilsētas ugunis, mirdzošas lampiņu virtenes, balts sniega paklājs un gaisā virmojoša, silta karstvīna smarža. Kad galvaspilsētu pārņēmis pirmssvētku drudzis, Jūrmalā iespējams rast patīkamu, svētsvinīgu mieru. Rāma pastaiga pa piesnigušo liedagu ļaus aizmirst ikdienas rūpes un steigu, bet, kad sals sāks kniebt vaigu galos, varat patverties mājīgā restorānā ar skatu uz jūru un izbaudīt nesteidzīgas pusdienas.

Foto: Publicitātes foto

Īsts patvērums ziemas romantikas baudītājiem būs restorāns "View Restaurant & Lounge". Tas atrodas pašā juras krastā un viesiem ļauj vērties sniegotā ziemas ainavā. "VIEW Restaurant & Lounge" ēdienkarte apvieno Eiropas tradicionālās virtuves vērtības ar jaunākajām tendencēm, lai sniegtu restorāna viesiem aizraujošu garšas baudījumu. Ēdienu gatavošanā plaši tiek izmantoti svaigi, vietējie produkti un sezonas aktualitātes, kurus lieliski papildina plašs, kvalitatīvu vīnu klāsts un izmeklēta dzērienu karte.

Foto: Publicitātes foto

Tiem, kas pēc darba nedēļas, izbauda relaksējošu pastaigu Jūrmalā, īpaši piemērots būs restorāna piedāvājums "Brīvdienu pusdienas". Sestdienās un svētdienās no plkst.12:00 līdz 16:00 iespējams izvēlēties 2 ēdienu maltīti par 19 eiro, vai 3 ēdienus par 24 eiro. Maltīti var kombinēt no uzkodām, zupām, pamatēdieniem un desertiem.

Restorāns "View Restaurant & Lounge" vienmēr gaidīs Jūs Jūrmalā, Jūras ielā 23/25.

Vairāk informācijas un rezervācija: +371 6777 14 28; restorans@balticbeach.lv. Kā arī uzziniet aktuālos piedāvājumus mājaslapā www.balticbeach.lv un restorāna Facebook lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!