Foto: Publicitātes foto
Pārsteidz draugus un mīļos ar dāvanām, kas sniegs patīkamu atpūtu un neaizmirstamus brīžus! Tā vietā, lai dāvinātu kārtējo krūzīti vai Ziemassvētku zeķes, uzdāvini piedzīvojumu un emocijas!

SPA atpūta

"Dāvanu serviss" piedāvājumu klāstā atradīsi visdažādākās SPA procedūras, kas sniegs baudpilnus brīžus ikvienam. Izvēlies kādu no šokolādes procedūrām vai īpašajiem Ziemassvētku piedāvājumiem – mandarīnu, kanēļu un citām SPA procedūrām.

Jebkura izvēlētā procedūra būs patīkams pārsteigums gan sievietei, gan vīrietiem. SPA procedūras nevien sniegs patīkamus brīžus, bet arī stirpinās veselību un mazinās ikdienas radīto stresu.

www.davanuserviss.lv/spa

Dāvanas gardēžiem

Foto: Publicitātes foto

Pārsteidz pat prasīgākos gardēžus ar jaukām vakariņām Latvijas labākajos restorānos!

Plašajā izvēlē ataradīsi dāvanas gan gardām vakariņām kādā no Rīgas restorāniem, gan piedāvājumus visā Latvijā!

Neaizmirstamas sajūtas sniegs "Vakariņas tumsā" – šīs vakariņas neaizmirsīs neviens, jo baudīs vēl nebijušas sajūtas ēdot gardu ēdienu.

www.davanuserviss.lv/davana-gardeziem

Dāvanas, kas aizraus elpu

Foto: Publicitātes foto

Un kurš gan nesapņotu sēdēt pie stūres "Ferrari"? Piepildi sapņus un dāvini iespēju izbraukt ar "Ferrari" vai "Lamborghini"!

Ikviens aktīvās atpūtas cienītājs priecāsies saņemt dāvanā iespēju pavadīt laiku aktīvi – dāvā iespēju pacelties spārnos un lidot ar lidmašīnu vai deltaplānu virs Rīgas!

www.davanuserviss.lv/aktiva-atputa

Dāvanas intelektuāļiem

Foto: Publicitātes foto

Apgūt, ko jaunu vienmēr ir aizraujoši! Pārsteidz draugus vai mīļotos ar dažādām meistarklasēm, kurās iespējams apgūt visdažādākās lietas – no kūku cepšanas un rotu darināšas līdz pat ģitārspēlei.

www.davanuserviss.lv/apmacibas-un-kursi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!