Foto: Adidas

Tie laiki, kad sabiedrībā populāras sievietes savus skaistumkopšanas noslēpumus turēja noslēpumā, ir sen pagājuši. Sociālo mediju un pašbilžu laikmetā fitness ir modē, un dāmas labprāt dalās savos veselīga un aktīva dzīvesveida paradumos. Vai vēlies uzzināt, kā sevi formā uztur aktiera Intara Rešetina simpātiskā sieva Zanda Zariņa-Rešetina, skaistumkaraliene Simona Kubasova, vizāžiste Laura Vaļuta vai slaidā dziedātāja Samanta Tīna? Mēs pavaicājām un uzzinājām, kā!

Samanta Tīna, dziedātāja

Lielākais izaicinājums, ar kādu esmu saskārusies, bija noskriet piecus kilometrus maratona ietvaros. Nekad neesmu mīlējusi skriešanu, bet pierādīju sev, ka to varu, tas pat var patikt, un man tiešām iepatikās skriet!

Tikt galā ar "es negribu" vai "es nevaru" nav visai viegli, jo visa pamatā tomēr ir jābūt gribai to darīt. Ja ir griba, tad tā ir jāliek pretim šiem "negribu" un "nevaru"! Jo grūtāk kļūst, virzoties uz mērķi, jo tuvāk tam mēs esam!

Foto: Adidas

Zanda Zariņa Rešetina, fitnesa trenere

Skriešana ir tikai daļa no manām fiziskajām aktivitātēm. Ja es nevarētu skriet, noteikti darītu visu to, ko daru arī pašreiz, piemēram, ziemā, kad valda lielāks sals un sniegs apgrūtina skriešanu, es izvēlos distanču slēpošanu, bet zālē funkcionālos treniņus un crossfit. Man patīk attīstīties dažādos virzienos un izmēģināt ko jaunu. Pašreiz apmeklēju arī kikboksu un sporta vingrošanas nodarbības.

Brokastis uzskatu par dienas svarīgāko ēdienreizi. Varu nepaēst vakariņas, bet brokastis vienmēr! Cenšos izvairīties no glutēnu saturošiem un piena produktiem. Mana ēdienkarte ir cieši saistīta ar treniņu intensitāti ja paredzēti garāki skriešanas treniņi, ēdienkartē būs vairāk salikto ogļhidrātu. Ēdu ļoti daudz augļu un dārzeņu. Ja grēkoju ar saldumiem, mana vājība ir zefīrs.

Foto: Adidas

Simona Kubasova, modele un skaistumkonkursu dalībniece

Cenšos, lai katra diena iesāktos sporta zālē – tas dod enerģiju un labu garastāvokli visai dienai. Skrienu, peldu un vingroju. Vasarā spēlēju golfu, kura laikā nostaigāju vismaz sešus kilometrus dienā. Tas ir brīnišķīgs sporta veids!

Es uzskatu, ka labākais augums sievietei ir kalsns, bet atlētisks. Tomēr galvenais, lai cilvēks jūtas labi ar savu augumu un katru reizi, skatoties spogulī, to novērtē un var pateikt sev atzinīgus vārdus. Ja mīlēsi sevi, tad arī izskatīsies fantastiski!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!