Foto: Krišjānis Ķikuts/Privātais arhīvs
Ilona Ceple ir viens no tiem cilvēkiem, kuriem, šķiet, ikdienā ir vairāk nekā 24 stundas, turklāt nosēdēt mierā – tas ir kaut kas neiedomājams. Jau kopš bērnības vienmēr atrodoties kustībā, viņa ir izmēģinājusi un aizrāvusies ar ļoti daudzām lietām, un, kā uzskata pati, – ir forši, ja ir iespēja pilnveidoties dažādās jomās.

21 gadu vecās Ilonas ikdiena ir diezgan saspringta – viņa ir pilna laika studente Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA), ne tikai apzinīgi mācoties, bet arī iesaistoties studentu pašpārvaldē, uz pusslodzi strādā kā administratore sporta klubā, kā arī sešas reizes nedēļā dodas uz treniņiem. Viņa ir cilvēks, kas bez aktivitātēm nespēj iztikt ne mirkli!

"Sports man asinīs ir no pašas bērnības. Sāku trenēties kopā ar savu tēvu, kad man bija aptuveni seši gadi. Gājām kopā skriet, bet vēlāk – arī trenēties uz stieņiem. Mans tēvs ir mans motivētājs ļoti daudzās lietās – tieši ar savu raksturu un apņēmību," stāsta Ilona.

"No pirmās līdz ceturtajai klasei gāju uz akrobātiku, cirka skolu. Tie bija četri gadi – dabūju savu lokanību," stāsta Ilona, piebilstot, ka arī šīs prasmes viņai palīdzējušas nākotnē. Tomēr lielāko dzīves posmu Ilona aizrāvusies tieši ar karatē, kas kalpojis par labu pamatu visām sportiskajām aktivitātēm.

A post shared by Ilona Ceple (@chabata_yo) on Sep 13, 2017 at 7:15am PDT

Vienīgā meitene izlasē, sacensības un nežēlīgais pilna kontakta sports

Daudzpusīgas aizraušanās

Pagātnes kļūdas un mērķis – kā veidot iekšējo labklājību

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!