Foto: Vida Press

Dženifera Lopesa ir viena no daudzpusīgākajām šovbiznesa personībām – savas dzīves laikā viņa bijusi gan galveno lomu atveidotāja dažādās kinofilmās, gan paspējusi izveidot veiksmīgu dziedātājas karjeru, paralēli pārsteidzot visus ar savu dejošanas prasmi. Savam sapnim viņa tik ļoti ticēja, ka 18 gadu vecumā, spītējot vecāku viedoklim, aizgāja no mājām un ievācās dzīvot deju studijā.

Dženifera Lopesa jeb Džei Lo dzimusi 1969. gadā Bronksā, Ņujorkā. Nākamais gads viņai būs ļoti īpašs – popdīva 24. jūlijā atzīmēs savu 50. dzimšanas dienu, taču 2018. gadā viņu suminām, pārkāpjot 49 gadu slieksni. Lauvas zīmē dzimušajai dziedātājai, dejotājai un aktrisei ir arī divas māsas – Linda un Leslija. Viņas vecāki ir dzimuši Puertoriko.

Foto: Vida Press

Attiecības ģimenē ne vienmēr bijušas vienkāršas. Kad Dženiferai bija 18 gadu, viņa pameta mājas un pārcēlās dzīvot uz Manhetenu, raksta "Daily Mail". Šāds solis sperts, jo viņas mamma Gvadalupe Rodrigesa bija pilnībā pret meitas ieceri doties šovbiznesa pasaulē tā vietā, lai iegūtu augstāko izglītību. Vēl ilgi pēc tam, kad Džei Lo jau bija kļuvusi par īstenu lielās skatuves un ekrānu zvaigzni, abas nesarunājās, jo māte reiz viņai bija pateikusi: "Ja tu nevēlies dzīvot pēc maniem noteikumiem – tur ir durvis." Abas spējušas salabt vien pēc tam, kad Dženiferai piedzima dvīņi Emma un Maksimiliāns.

Dženiferas sapnis kļūt par dejotāju uzplauka jau agrā bērnībā. Piecu gadu vecumā viņa sāka apmeklēt dejošanas un dziedāšanas nodarbības, un savu hobiju šādā veidā turpināja attīstīt tik ilgi, kamēr mācījās skolā. Tāpat viņa nodarbojās ar vieglatlētiku un izmēģināja spēkus dažādos sporta veidos. Dženifera pabeidza Prestonas vidusskolu (Preston High School), bet pēc tam vienu semestri mācījās Baručas koledžā (Baruch College), līdz nolēma pilnībā pievērsties dejotājas un dziedātājas karjerai, pametot vecāku ligzdiņu un cenšoties "izsisties" viena pati.

Pat dzīvošana deju studijā – Dženiferas ceļš uz panākumiem

Foto: Reuters/Scanpix

Ceļš līdz pasaules slavai viņai prasīja smagu darbu un upurus. Kad 18 gadu vecumā Dženifera pameta vecāku mājas, viņa pārcēlās uz dzīvi deju studijā, kurā trenējās no agra rīta līdz vēlam vakaram. Pāris mēnešus viņa arī strādāja kādā juristu firmā, taču drīz vien devās uz Eiropu, kur dabūja darbu kā dejotāja. Viņa atzīst, ka izdzīvot šajā laikā viņai palīdzēja picas, kuras vietējos veikalos varēja nopirkt par vienu dolāru.

Taču nopietnu dejotājas karjeru viņa uzsāka pēc atgriešanās atpakaļ Amerikā, kad guva iespēju piedalīties komēdijseriālā "In Living Color", kurā varēja izrādīt savas akrobātikas un dejošanas prasmes. Pēc tam sekoja arī piedāvājumi piedalīties dažādos citos projektos, piemēram, "My Family" un 1997. gada filmā "Selena", kurā viņa atveidoja slaveno dziedātāju Selēnu Kvintanilu Peresu (Selena Quintanilla-Pérez).

Dženifera intervijās neslēpj, ka pagāja salīdzinoši ilgs laiks, kamēr viņa pielāgojās dzīvei Holivudā. Neskatoties uz to, ka Losandželosa viņu iemīlēja, māksliniece atzīst, ka viņa tāpat vienmēr būs "Jenny from the Block" (dziesmu, no kuras nāk šī viņai tik raksturīgā frāze, skaties video).

Pēc tam sekoja neskaitāmi piedāvājumi piedalīties dažādās filmās, kurus Dženifera labprāt pieņēma, taču paralēli viņa uzsāka arī savu solo karjeru kā dziedātāja. 1999. gadā viņa izdeva savu debijas albumu "On the 6", kurā dzirdami latino ritmi, R&B un popmūzika – kopā viņa izdevusi astoņus studijas albumus. Ar savu izskatu, šarmu un daudzveidību viņa iekarojusi cilvēku simpātijas visā pasaulē, un turpina tās vairot dienu no dienas.

Foto: AP/Scanpix/LETA

Viņas populārāko dziesmu sarakstā ir "Waiting for Tonight", "If You Had My Love", "Love Don't Cost a Thing", "Jenny from the Block", "Let's Get Loud" u.c. Arī pēdējos gados savas mūzikas mīļotājus viņa turpina iepriecināt ar skanīgiem hitiem, piemēram, "Ni Tú Ni Yo", "Ain't your mama" "Dinero", "Us", "El Anillo". Dženifera daudzus savus skaņdarbus izpilda spāņu valodā.

Tāpat Džei Lo vairāku gadu garumā bijusi viena no žūrijas loceklēm populārajā šovā "American Idol". Stingrā soģa krēslu viņa ieņem arī deju šovā "World of Dance", par kuru daudz stāsta saviem sekotājiem "Instagram" profilā.

17 gadu laikā trīs šķirtas laulības un divi bērni

Foto: AFP/Scanpix

Dženiferas Lopesas roku dzīves laikā ir turējuši vairāki vīrieši, no kuriem trīs bijuši viņas vīri. 1997. gadā viņa apprecējās ar Ojani Noa, kurš toreiz strādāja par viesmīli, šī laulība ilga gadu. 2001. gadā viņa salaulājās ar dejotāju Krisu Džūdu. Kriss bija viens no dejotājiem viņas mūzikas klipā "Love Don't Cost A Thing", taču arī šīs savienība ilga tikai vienu gadu. Tāpat Dženiferai bija attiecības arī ar mūziķi Puff Daddy.

Pēc tam divus gadus Dženifera satikās ar aktieri Benu Afleku, tomēr 2004. gadā arī šīm attiecībām tika likts punkts. Tikai piecus mēnešus vēlāk Dženifera apprecējās ar senu paziņu – dziedātāju Marku Entoniju. 2008. gadā viņiem piedzima dvīņi Makss un Emma. Neskatoties uz to, pēc trim gadiem tika iesniegts pieteikums par laulības šķiršanu, process oficiāli noslēdzās 2014. gadā.

Pēc trešās laulības šķiršanas Lopesa izteikusies šādi: "Dažreiz viss notiek ne tā, kā gribētos, un tas ir skumji. Tomēr attiecībā uz mīlestību es palieku mūžīga optimiste. Es ticu mīlestībai, un tas vēl aizvien ir mans galvenais sapnis. Esmu noskaņota pozitīvi un esmu pilna apņēmības dzīvot tālāk, audzināt savus bērnus un censties būt vislabākā gan kā māte, gan kā māksliniece un cilvēks."

Šobrīd viņai ir attiecības ar bijušo profesionālo beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu. Izdevums "Entertainment Tonight" vēstīja, ka abus iepazīstinājuši viņu kopīgie draugi. "Viņi abi ir brīvi, ar iespaidīgām karjerām un abiem ģimene ir galvenā prioritāte. Viņiem ir daudz kopīga, un draugiem šķita, ka viņi ļoti labi saderētu kopā," tā 2017. gadā, kad pavīdēja runas par Dženiferas un Aleksa romantiskajām attiecībām, izdevumam sacījis kāds anonīms zinātājs.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 23, 2018 at 11:54am PDT

Pirms attiecības tika publiskotas, amerikāņu šovā "The View" Rodrigess sacījis, ka toreiz vēl noslēpumiem tītā draudzene esot vienkārši lieliska. Viņš novērtē viņas spēju būt labai mammai, kā arī vienkāršību, mīlot savu ģimeni. Jāpiebilst, ka Rodrigess arī ir tēvs – viņa iepriekšējās attiecībās pasaulē nākuši divi bērni.

Dženiferas mamma Gvadalupe intervijā atzinusi, ka vienmēr jutusi, kad meita precoties izdarījusi nepareizo izvēli, raksta "Daily Mail". Viņa sacījusi, ka nekad nebija vēlējusies, lai Dženifera salaulātos ar Noa un Džūdu. "Džena ļoti ātri no vienām attiecībām lec citās. Viņa vienmēr tajās izliek sevi visu."

Pikanti šovi, tērpi un skaistuma noslēpumi

Foto: AP/Scanpix/LETA

Apskatot Dženiferas jaunākos video, nenoliedzams ir fakts, ka viņa izskatās lieliski. Taču viņas augums nācis, lejot sviedru jūras sporta zālē – daudzpusīgā amerikāniete arī savā "Instagram" kontā publicē fotogrāfijas, kurās viņa nereti redzama sporta tērpos. Jāpiebilst gan, ka viņas aktīvā dzīvesveida drēbes, tāpat kā skatuves tērpi, reizēm ir ļoti pikanti. Starp citu, sporta zālē viņu mēdz dēvēt "La Guitarra", jo viņas auguma forma atgādina ģitāru.


splay:block; height:44px; margin:0 auto -44px; position:relative; top:-22px; width:44px;">

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 1, 2018 at 1:06pm PDT