Foto: AFP/Scanpix
Kad karjera un privātā dzīve nav balansā – šī ir frāze, kas, iespējams, raksturo daudzas slavenības, tomēr šajā gadījumā dziedātāja Nikola Šerzingere ir izcils piemērs, ka tiekšanās pēc ambīciju realizēšanas profesionālajā jomā sagandē draudzības un attiecības, turklāt jo īpaši tad, ja tās arī ir ar ne mazāk slaveniem ļaudīm. Taču starp attiecību likstām un noslogotiem grafikiem bieži vien tiek piemirstas arī rūpes par sevi un savu veselību. Turpinājumā eksotiskās daiļavas dzīvesstāsts, kas mijas ar slavas virsotnēm un drūmiem periodiem!

Nikola Šerzingere dzimusi 1978. gada 29. jūnijā Havaju salās. Viņas vecāki izšķīrās jau tad, kad Nikola bijusi vien zīdainis, tādēļ viņa uzauga ar savu māti Rozmariju un vēlāk pārvācās pie sava patēva Džordža uz Kentakī štatu Amerikā.

Foto: AP/Scanpix

Kā vēlāk intervijās atzinusi pati Nikola, tieši ap to laiku viņas dzīve būtiski mainījusies – viņa saņēmusi Vitnijas Hjūstones ierakstus, un tobrīd jaunā meitene sapratusi, ka vēlas kļūt par dziedātāju. "Maniem vecākiem nebija naudiņas, bet viņi nopirka mūzikas atskaņotāju un Vitnijas albumu," viņa atklājusi.

Slavas virsotnes ar "Pussycat Dolls" un vēlme veidot solo karjeru

Foto: Reuters/Scanpix

Atpazīstamību Nikola ieguva, pateicoties šovam "Popstars". Tajā viņa ieguva iespēju piedalīties meiteņu grupā "Eden's Crush" un kļūt par tās galveno solisti. Par pārsteigumu daudziem, grupas singls "Get Over Yourself" izpelnījās atzinīgus vārdus no klausītāju puses un iekļuva arī dažādos topos. Tomēr ilgi uz vienas dziesmas slavas lauriem gult nebija iespējams. Pavisam drīz grupa pajuka.

2003. gadā Nikola nonāca "Pussycat Dolls" sastāvā, kļūstot par tās līderi. Ar jauno dziedātāju priekšgalā, meiteņu apvienība pavisam drīz bija dzirdama, ieņemot pirmās vietas topos. Viņas izdeva tādas visiem labi zināmas dziesmas kā "Don't Cha" "Stickwitu" un "Buttons". 2005. gadā izdotais albums, kurš ietvēra visas šīs dziesmas, izpelnījās milzu popularitāti.

Foto: AFP/Scanpix

2008. gadā "Pussycat Dolls" izdeva savu otro albumu – "Doll Domination". Tajā bija dzirdami tādi hiti kā "When I Grow Up" un "I Hate This Part". Lai arī albums nesasniedza cerētos pārdošanas apjomus, tas tāpat tika uzskatīts kā veiksmīgs.

Pavisam drīz pēc otrā albuma nākšanas klajā, klīda baumas, ka meiteņu bariņā valda nesaskaņas. Nikola 2009. gadā nolēma pamest apvienību, tādējādi izjaucot līdz tam veiksmīgo grupu. Medijos tiek minēti vairāki iemesli, kādēļ tā notika, tomēr kā viens no populārākajiem –Nikola vēlējās veidot savu karjeru, kā arī viņas kompleksi (arī ar bulīmiju saistītie) un ego šķēla meiteņu bariņu.

Viņas karjera tomēr no tā tolaik nebūt necieta, jo 2008. gadā klajā iznākusī filma "Slumdog Millionaire" ("Graustu miljonārs"), kurā zīmīgu lomu spēlēja dziedātājās dziedātais "Jai Ho (You Are My Destiny)", kļūstot par pirmo klausītāko dziesmu daudzās valstīs.

2010. gadā Nikola atgriezās arī TV ekrānos, piedaloties šovā "Dancing with the Stars" ("Dejo ar zvaigzni"), bet 2011. – viņa bija kā žūrijas locekle amerikāņu šovā "The X Factor".

Nikola izlaidusi divus solo albumus – "Killer Love" un "Big Fat Lie", bet šobrīd dziedātāja strādājot pie nākamā albuma izdošanas.

Septiņus gadus ilgie mīlas virpuļi ar F1 čempionu

Foto: AP/Scanpix

Foto: AFP/Scanpix

Runājot par šķiršanās iemeslu, dziedātāja pēc tam atzinusi, ka tas vairāk esot bijis saistīts ar lielo pieradumu vienam pie otra. Viņa skaidrojusi: "Dažkārt cilvēki ir attiecībās tāpēc, ka viņi ir tā pieraduši, tāpēc, ka tas ir ērti, un viņi nevēlas būt vieni." Tomēr, kā raksta "The Sun", par vienu no iemesliem pāra izjukšanai kalpojis arī tas, ka Lūiss neesot bijis gatavs laulībai.

Foto: AP/Scanpix

Noslogotie grafiki un bijušās parādīšanās pie apvāršņa: šaubas par nākotni ar tenisistu

Foto: AP/Scanpix

Runā, ka attiecības sašķobījis tas, ka Grigors redzēts ar savu bijušo mīļoto, slaveno tenisisti – Mariju Šarapovu, raksta "Independent". Kā šī skandāla laikā teicis kāds pāra "labvēlis", Nikola bijusi sagrauta, jo viņa domāja, ka atradusi savu īsto un vienīgo. Turklāt abu attiecībām noteikti nav palīdzējuši situācijas apstākļi, ka abi atradušies gandrīz citā pasaules malā un bijuši ļoti aizņemti ar saviem darbiem.

Foto: Reuters/Scanpix

Runājot par samērā lielo vecuma atšķirību, tas, kā atzinusi pati, Nikolu nebūt netraucējot, drīzāk tas beidzot viņai ļauj atgriezties jaunībā un izbaudīt to, kas agrāk palaists garām un palicis neizbaudīts.

Neskatoties uz to, ka karjerā varētu teikt, ka Nikola sevi ir labi pierādījusi, viņa atzinusi – viņa nožēlo, ka upurējusi savu privāto dzīvi karjeras vārdā, jo līdz šim bija domājusi, ka šajā dzīves posmā būtu precējusies, ar bērniem.

Drūmākais periods Nikolas dzīvē: vairāku gadu cīņa ar bulīmiju

Foto: AFP/Scanpix

"Tā ir briesmīga, paralizējoša slimība, un tas bija tik drūms laiks. Tieši tāpēc es izjūtu empātiju pret cilvēkiem, kuriem arī ir savi "dēmoni" un balsis galvā – kuri nav viņi paši. Tas aplaupa dzīvotprieku. Bet tu vari atlabt un tu vari no tās atbrīvoties," intervijā "Cosmopolitan" atzinusi dziedātāja.

Viņa skaidro, ka tas kaitējis kā viņas veselībai, tā arī karjerai. Bulīmijas komplikācijas burtiski viņai atņēmušas balsi, turklāt pirms koncertiem pat gadījies tā, ka viņas menedžeris viņu atrod aizkulisēs noģībušu. "Es nodomāju – es pazaudēšu visu, ja nemīlēšu sevi. Ir skumji noskatīties, kā es izniekoju savu dzīvi. Man ārēji bija tik laba dzīve – "Pussycat Dolls" bija iekarojušas visu pasauli, bet iekšēji es jutos nožēlojami. Es nekad vairs to sev nenodarīšu; katram ir tikai viena dzīve, ko izdzīvot," savās pārdomās dalījusies Nikola.

Viņa arī piebilst, ka, lai arī ar bulīmiju cīnījusies astoņus gadus, apkārtējie to nemaz tik aši nav pamanījuši, jo viņai par savu slimību esot bijis kauns, tādēļ to centusies noslēpt, cik viņas spēkos.

Raksta tapšanā izmantota informācija no "Biography", "Daily Mail", "The Sun", "Independent", "Cosmopolitan.com","Telegraph".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!