Foto: Vida Press

Pusaudze Medlina Stjuarte, iespējams, ir pati populārākā modele ar Dauna sindromu. Austrāliešu izcelsmes meitene jau otro reizi piedalījusies "Ņujorkas Modes nedēļā", pārliecinoši demonstrējot amerikāņu zīmolu "FTL Moda", vēsta portāls Themighty.com

Debiju uz modes skatuves Medlina piedzīvoja pērnā gada septembrī, iekarojot plašu publikas sajūsmu. Arī šajā reizē, tāpat kā pirmajā savā izgājienā, pusaudze demonstrēja amerikāņu zīmola apģērbu – ziemas kolekcijas tērpus. Uz skatuves Medlina kāpa baltā tērpā ar kažokādas cepuri un zābakiem, bet pēcāk demonstrēja arī krāšņu kleitu lillā un zelta toņos.

Kā atzinusi meitenes mamma Rozanna, iespēja otro reizi piedalīties "Ņujorkas Modes nedēļā" meitas profesionālajā modeles karjerā ir svarīga. Taču šis esot tikai viens no Medlinas sasniegumiem pēdējā gada laikā – viņa kļuvusi arī par "reklāmas seju" kosmētikas kompānijai "Glossigirl", bet zīmols "EverMaya" Medlinas vārdā nosaucis savu jaunāko somiņu, un visi ienākumi no somiņas pārdošanas tiks novirzīti Austrālijas Nacionālajai Dauna sindroma biedrībai.

Medlinas panākumi ir apbrīnojami: rudmatainā meitene kopš bērnības sapņojusi par skatuvi, un, lai sasniegtu savu mērķi, viņa piecas reizes nedēļā trenējusies baseinā, kā arī kopā ar paralimpiešiem – svara zālē, pat paceļot 20 kilogramu stieni.

Medlina ātri kļuva populāra, kad viņas mamma sociālajos tīklos izvietoja meitas fotogrāfijas. Tagad meiteni bieži aicina piedalīties dažādos labdarības un arī komercpasākumos.

Todays shoot #bts

A photo posted by Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) on Feb 22, 2016 at 10:09am PST

#nyfw #bookme

A photo posted by Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) on Feb 20, 2016 at 9:12pm PST

@ftlmoda @nyfw @mcbacardi

A video posted by Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) on Feb 18, 2016 at 4:02pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!