Foto: Liene Pētersone/Anita Austvika/Eva Pričiņa/Privāts arhīvs
Skolotājās, sportistes, mākslinieces, uzņēmējas, dizaineres, policistes, mammas, sievas, brīvprātīgās – ļoti dažādas ir sievietes, kas ikdienā mūs iedvesmo lielākiem un mazākiem sasniegumiem. Atšķirīgās pieredzes, vēlmes un sapņi parāda, ka ikviena sieviete var būt laimīga tieši tāda, kāda viņa ir un vēlas būt, neatkarīgi no aizspriedumiem, citu viedokļiem un komentāriem.

Atzīmējot Starptautisko sieviešu dienu, esam apkopojušas 27 iedvesmojošus stāstus par sievietēm, kas nepadodas dzīves grūtībām un tiecas pretī savu sapņu piepildījumam, lai kādi tie arī būtu. Neatkarīgi no tā, vai vēlies būt autosportiste, veidot savu biznesu, kļūt par modeli, nodoties zinātnei vai veltīt sevi rūpēm par ģimeni, tava izvēle ir pareiza, ja vien tā dara tevi laimīgu.

Apvienoto Nāciju Organizācija šogad Starptautiskās sieviešu dienas ietvaros iestājas par dzimumu vienlīdzību darba vidē, kā arī par sieviešu ekonomisko iespēju paplašināšanu visā pasaulē. Iepazīsties ar spēka un iedvesmas pilniem stāstiem, kuros sievietes parāda, ka viņas var veiksmīgi sevi realizēt gan privātajā dzīvē, gan karjerā.

Lasi, iedvesmojies un pārliecinies, ka arī tu vari!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!