Foto: Instagram

Abigeila Račforda izdzīvo savu sapni – 24 gadu vecumā viņai ir 4,5 miljoni "Instagram" sekotāju, viņa ir pozējusi dažādos žurnālos un šobrīd aktualizē savu "Youtube" kanālu, lai parādītu kas patiesībā slēpjas aiz perfektajām fotogrāfijām. To, kā izskatīties perfekti un veidot savu sociālā tīkla profilu, stāsta pati modele.

Pārvākusies no mazas pilsētiņas Pensilvānijā uz Losandželosu, Abigeila iestājās universitātē, lai gūtu zināšanas komunikāciju nozarē. Jaunajai meitenei vajadzēja vien tikai vienu fotosesiju, lai iekarotu vīriešu uzmanību un uzsāktu karjeru kā modele un sociālo portālu guru.

Jāatzīst, ka šī perfektā dzīvē, kas attēlota daudzās fotogrāfijās, liek tiešām aizdomāties, un ir diezgan interesanti saprast, kā izveidot modeles karjeru sociālajos tīklos, ņemot vērā, cik daudzi mūsdienās to izvēlas darīt. "Stylecaster" piedāvā ekskluzīvu interviju ar "Instagram" modeli.

Vaicāta, ko Abigeila dara, lai fotogrāfijās izskatītos lieliski, viņa atzīst, ka lielākā panākumu atslēga, ir tieši ēdienkarte. "Es izvairos no ogļhidrātiem, dzeru daudz ūdeni. Nakti pirms foto sesijas parūpējos par ķermeņa brūnumu – dodu priekšroku izsmidzināmajam iedegumam. Ievēroju izstrādātu ēdienreižu programmu – dienā uzņemu 1200 kalorijas," stāsta Abigeila, piebilstot, ka nozīmīga loma ir arī sportam. Viņa ir iecienījusi pilates un treniņus, kuros lielākais fokuss tiek veltīts vidukļa, sēžas un kāju treniņam.

Lai iegūtu vairāk sekotāju vietnē "Instagram", Abigeila iesaka atrast savu nišu un darboties tajā. "Ja tevi aizrauj fitness, izveido veselu profilu, kas veltīts attiecīgajai tēmai. Ja tevi saista greznība un šiks – esi glamūrīga, cik vien vari."

Runājot par pašpārliecinātību pirms fotosesijām, Abigeila atzīst, ka, lai justos labāk, viņa atskaņo savu iemīļoto dziesmu izlasi, uzvelk savu labāko apakšveļu un ieģērbjas zīda halātiņā, kamēr gatavojas. Tāpat viņa atzīst, ka pirms gozēšanās fotoaparātu priekšā, viņā izdzer svaigi spiestu sulu, kas ļauj jaunajai dāmai justies enerģiskākai, pacilātākai un pārliecinātākai par sevi.

Abigeila piekrīt, ka viņai nav standarta darbs – dažas dienas ir patiešām saspringtas, bet dažkārt varot arī atpūsties. Sieviete uzskata, ka mūsdienās domāt par modeles karjeru ir daudz vienkāršāk. "Pirms "Instagram" aktualizēšanās vienīgais veids, kā kļūt par modeli, bija tikai tad, ja esi tieviņa un tevi atzīst kāda aģentūra. Tagad, pateicoties sociālajiem tīkliem, sievietes visos izmēros var izmantot šo vietni, lai veidotu savu portfolio un dalītos savos priekos un skaistumā. Es domāju, kamēr tiek publicētas gaumīgas fotogrāfijas, tas ir vienreizēji. Sievietes ir izmantojušas sociālos tīklus, lai izveidotu karjeras un iemantotu daudz lielāku popularitāti."

Tāpat modele teic, ka "ir tikai daudz interneta "troļļu", kuriem vienmēr ir viedoklis un aizķēries kāds skarbāks komentārs," tomēr sievietes tik un tā bildes publicē. "Jāatzīst, ka dažas sievietes iet par tālu, tomēr atrādīt savus sievišķīgās formas mūsdienās ir ļoti pieņemami." Runājot par fotogrāfijām, Abigeila atzīst, ka lielāku apbrīnu tomēr gūst, atrādot savu pēcpusi, jo "fotogrāfijās parasti lielāks akcents tiek likts uz krūtīm, tāpēc, ja parādās kāda bilde, kurā var aplūkot pēcpusi, visi to ļoti novērtē".

Iesakot citām dāmām fotogrāfijās vairāk atraisīt savu seksualitāti, Abigeila stāsta, ka lielu lomu spēlē arī fotogrāfijas kompozīcija un tās dabiskums. "Lai izskatītos lieliski, iztēlojies, ka kamera ir tavs puisis, tādā veidā būsi pārliecināta par sevi. Tāpat atceries smaidīt arī ar acīm, ne vien muti." Runājot par pašbildēm, Abigeila teic, ka vislabāk izvēlēties dabīgo apgaismojumu. "Tomēr, ja dzīvoklī ir romantiski maigs apgaismojums – arī tas dara brīnumus. Neaizmirsti par sabalansētu fotogrāfiju daudzumu. Miksē pašbildes ar skaistām, profesionāli uzņemtām bildēm."

"Patiesībā jebkura var darīt tieši to pašu ko es – vajag tikai pareizu attieksmi un pārliecību!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!