Foto: Reuters/Scanpix

Dženifera Anistone – aktrise, par māti vairākkārt mānīgi nokristītā skaistule un sieviete, kura savu privāto dzīvi cenšas paslēpt no sabiedrības, taču tas neizdodas visai sekmīgi, jo mediji viņai seko ik uz soļa. Kā Dženiferai izdevies iemantot atpazīstamību visā pasaulē un kā bijušajai Breda Pita sievai klājas šobrīd? Par to šoreiz!

Dženifera Anistone ir viena no Holivudas spožākajiem spīdekļiem. Ne velti viņa 2005. gadā kļuva par pirmo vīriešu žurnāla "GQ" gada sievieti. Tāpat viņa vairākkārt gozējusies pa dažādiem skaistuļu un seksīgāko dāmu topiem, atzīta par vienu no labāk ģērbtajām slavenībām un ieguvusi citus titulus, kā arī sabiedrības atzinību.

Tomēr ko vēl mēs zinām par seriāla "Draugi" Reičelas Grīnas atveidotāju? Un kādas likstas no medijiem pasargāt steidz aktrise?

Filmu par Dženiferu Anistoni skaties pirmdien, 24. oktobrī, plkst. 20:00 360TV!

Kā Dženifera par Reičelu Grīnu kļuva un atveidoja citas nozīmīgas lomas

Foto: EPA/LETA

Mīlas trijstūris. Breds Pits, Andželīna Džolija un cietēja – Dženifera Anistone

Foto: AP/Scanpix

Pēc piecu gadu ilgas laulības, tā laika Holivudas zelta pāris paziņoja par šķiršanos. Tas, ka lēmuma paziņošana sekoja gandrīz pēc filmas "Mr & Mrs Smith" (2005) iznākšanas, nebija nekāda dižā sakritība. Jāpiebilst, ka šajā filmā Breds gozējās ar savu jau nākamo sieviņu – Andželīnu Džoliju, kuru tabloīdi šajā sakarā mēdz dēvēt arī par laulības postītāju.

Kad Dženifera iesniedza šķiršanos par "neatrisināmām nesaskaņām", jau pēc diviem mēnešiem internetā parādījās karstas fotogrāfijas, kā Pits brīnišķīgi pavada laiku kopā ar Džoliju.

Šķiršanās procesa laikā Dženifera bija sadūšojusies intervijai ar "Vanity Fair". Viņa teica: "Vai man ir vientuļi? Jā. Vai es esmu dusmīga? Jā. Vai esmu samulsusi? Jā. Vai dzīvoju dienās, kad priekš sevis varu uzrīkot nelielu žēlastības ballīti? Pilnīgi noteikti. Bet es jūtos tiešām labi."

Foto: Reuters/Scanpix

Kad 2005. gada oktobrī pēc garā šķiršanās procesa Dženifera un Breds bija likumīgi šķirti, jau janvārī Andželīna paziņoja, ka viņa ir meitiņas gaidībās.

Tomēr Andželīnas un Breda attiecībās Dženifera tika ierauta vēl pavisam nesenā pagātnē. Jau ilgu laiku, pēc paziņojuma par šķiršanos, publiski tiek šķetināta zvaigžņotā sapņu pāra jeb "Brandželīnas" laulības dzīve. Un tajā atradusies vieta arī pavisam senām mīlestībām.

Tā kā internets neko neaizmirst, tad par dažādu joku objektu kļuvusi Dženifera, kura, kā uzskata lielākie jokdari, nu priekā berzē rokas par nodevīgā pāra neveiksmi.

Filmu par Dženiferu Anistoni skaties pirmdien, 24. oktobrī, plkst. 20:00 360TV!

Romantisko neveiksmju noslēgšana un iestūrēšana laulības ostā


Foto: Vida Press

Arī pēc liktenīgajiem notikumiem ar Bredu Pitu, Dženifera Anistone nebūt netika uzskatīta par veiksminieci mīlas frontē. Mediji drīzāk piesauca viņu kā īstu neveiksminieci šajā jomā. Lai gan aktrise tika saistīta ar vairākiem vīriešiem, tikai 2011. gadā viņa aizsāka stabilas attiecības. Laimīgais vīrietis – aktieris Džastins Terū.
Pāris bija saderinājies trīs gadus, un kā pērnā gada aprīlī Anistone paziņoja žurnālam "Style", viņa cerēja kāzas nosvinēt slepenībā. To arī pārim izdevies īstenot augustā.

Tomēr izrādās, ka abu kāzas bija visai interesantas. Kā atklājis amerikāņu radio raidījumu vadītājs Hovards Sterns, aktierus salaulājis komiķis Džimijs Kimels. Sterns bija viena no nedaudzajām pāra uzticības personām, kas zināja par kāzām. Pārējie viesi, kuru vidū bija daudzas Holivudas zvaigznes, domāja, ka ierodas uz Tero dzimšanas dienas ballīti.

"Viņi ir ļoti noslēpumaini," savā raidījumā teica Sterns. "Tā vienmēr tika dēvēta par dzimšanas dienas ballīti. Viņi ir tik noslēpumaini, ka sarīkoja kāzas trešdienā, jo neviens taču neprecas nedēļas vidū!"

Kā atzinis svaigi laulātais Terū, iemesls, kādēļ viņu savienība ir tik cieša, ir respekts un cieņa vienam pret otru.

Filmu par Dženiferu Anistoni skaties pirmdien, 24. oktobrī, plkst. 20:00 360TV!

Anistone: "Mums nav jābūt precētām vai mātēm, lai justos pa īstam piepildītas"


Foto: AP/Scanpix

Jāteic, ka vairākkārt mediji nokristījuši Dženiferu māmiņas lomā. Arī šajā vasarā bez šādām baumām aktieru ģimene neiztika.
Šāds secinājums tika izdarīts, balstoties uz fotogrāfijām no abu laulāto izklaidēm kādā pludmalē – Anistones ķermeņa aprises likušas domāt, ka viņa varētu būt stāvoklī. To apstiprinājis arī kāds pāra draugs, bet abi aktieri baumas sākotnēji nav komentējuši.

Tomēr pavisam drīz pāris nav izturējis samilzušās baumas un kliedējis tās.

Pārstāvis skaidrojis, ka Bahamu salās bikini iemūžinātās Anistones vēderiņš bijis nedaudz apaļāks, jo viņa pirms tam ieturējusi gardu, sātīgu un prāvu pusdienu porciju. To, ka runas par grūtniecību ir stipri pārspīlētas, apliecinājusi arī pati Anistone.

Kinozvaigznei apnicis uzskats, ka tikai tāda sieviete, kura ir precējusies un radījusi bērnus, var justies pa īstam laimīga un ar dzīvi apmierināta, tāpēc savu sāpi Anistone izlikusi arī kādā atklātā vēstulē.

"Mums nav jābūt precētām vai mātēm, lai justos pa īstam piepildītas," rakstījusi Anistone. Viņa arī piebildusi, ka kādu dienu, iespējams, laidīs pasaulē bērnus, taču tas nav viņas vienīgais mērķis un tas tiks darīts ne jau tamdēļ, ka viņa justos nepiepildīta.

Raksta tapšanā izmantota informācija no "Biography", "IMDB", "Daily Mail", "Usmagazine", "The Sun".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!