Foto: Privātais arhīvs
Ar Daci Pecolli, kuras vārds vairumam latviešu nu jau ir pazīstams, tikāmies Helovīnu priekšvakarā. Runājot ar ilūziju un burvju triku meistari, Dantes mammu, iluzionista Enriko Pecolli sievu un vienkārši dzirkstošo un harizmātisko Daci, nekādas burvestības neatgadījās, tomēr, jāatzīst, viņai piemītošais personības valdzinājums un prasme krāsot dzīvi strīpainu gan mūs pārņēma savā varā.

Atradusi mirkli atelpas pirms drīzumā gaidāmās šova programmas "Bubblelandia" jaunākās tūres, kas līdz šim izrādīta visā pasaulē, Pecolli pārim viesojoties gan Eiropas valstīs, gan Ķīnā, Indonēzijā un Amerikā, Dace labprāt uz brīdi piever acis un ļaujas mirklim klusuma un sievišķīgu sarunu pašas iekārtotajā miera ostā - omulīgajā un gaišajā terasē, kur it visur jūtams viņas roku pieskāriens.

Tā nu mēs runājām - gan par viņas iepazīšanos ar Enriko un došanos uz Itāliju ar biļeti atpakaļceļam bikšu aizmugurējā kabatā, gan par lindrakiem, kas ļauj labāk sajust sievišķo enerģiju, gan to Daci, kas reiz krāsoja privātmājas rozā krāsā un nu ir iemācījusies dzīvot sev - lolojot sievišķību un reizē arī neminstinoties, kad prožektoram mēģinājumu telpā jānomaina izdegusī lampiņa.

Par izrādi "Bubblelandia"

Krāšņajā ziepju burbuļu, lāzeru un specefektu šovā plānojas jauni pārsteigumi – tiks izmantotas jaunākās tehnoloģijas apgaismes tehnika, kas apvienos trīs dažādus efektus vienā. Tapušas arī jaunas dekorācijas ar milzu astoņkāji un jūras zirdziņu. Īpaši no Francijas ir vests tīkls, kurš nepieciešams, lai skatītāji redzēt vienu no jaunākajiem izrādes brīnumiem.

"Viss Universs ir mūsos, bet, lai to redzētu mums ir jābūt kā bērniem"

Iluzionisti Pecolli ir iestudējuši un producējuši neticami krāšņu, atraktīvu un modernu projektu – šovu "Bubblelandia" (ārvalstīs "B" –The underwater bubble show), kas sava krāšņuma ziņā līdzinās Cirque du Soleil izrādēm. Šo izrādi jau ir redzējuši skatītāji Itālijā, Libānā, Kaļiņingradā, Indonēzijā, Kiprā, Anglijā, Kuveitā, Katarā un cituviet.

Šovs nepārtraukti tiek papildināts ar aizvien jaunām un efektīvām idejām. Šova jaunāko versiju Latvijas skatītājiem būs iespēja redzēt 8.novembrī Rīgas Kongresu namā divās izrādēs. Izrāde ir paredzēta ģimeņu auditorijai bez vecuma ierobežojumiem.

Izrādē uzstājas iluzionisti un ziepju burbuļu meistari Pecolli, kā arī talantīgi cirka žanra pārstāvji – žonglieri, kontorsionisti un dejotājas, kā arī Smilšu mākslas meistari.

Krāšņos skatuves tērpus ir veidojusi atraktīvā Elita Patmalniece un izrādes mūziku komponēja azartiskais Valdis Zilveris.

2015. gada sezonā Pecolli ar šo izrādi dosies pasaules tūrē uz Krieviju, Ķīnu un Ameriku.

Šova pamatā ir stāsts par cilvēka dzīvi. Tā var būt pelēka vai krāsaina. Šoreiz tā būs krāsaina

Šova notikumi aizved pelēko un steidzīgo cilvēciņu uz īpašu, krāsainu, dzīvespriecīgu vietu, kas saucas Bubblelandia. Tā ir vieta, kur apstāties, pasapņot, ieklausīties, ieskatīties, papriecāties,atveldzēties, izsmieties, izbrīnīties, un tas ir tepat uz šīs planētas, un, precīzāk, tas ir mūsos pašos – mūsu dvēseles Okeānā.
Vajag tikai pamosties!

Bubblelandias "iemītnieki" – Jūras zirdziņi, Drakoniņi, Jūras zvaigznes, Papagaiļzivtiņas un citi - ievedīs skatītājus šajā dzīvespriecīgajā un skaistajā Zemūdens pasaulē, gan pūšot krāsainus milzu Ziepju Burbuļus, gan radot īstu sniegputeni, gan liekot dejot krāsainām jūras aļģēm, lidināties milzu medūzām, gan liekot Lāzeru stariem mirguļot, gan tajā iesaistot skatītājus un liekot veidot jūras viļņus, gan arī lidināt milzu burbuļu bumbas.

Biļetes uz šovu iespējams iegādāties "Biļešu Serviss" kasē. Pamatojoties uz skatītāju lielo atsaucību, izsludināta arī papildus izrāde svētdien, 9. novembrī, plkst. 15.30 Kongresu namā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!