Foto: instagram.com/my_life_without_ana
"Es īsti nesatraucos par dzīvošanu, miršanu vai kaut ko tādu. Mani nekas nesatrauca, es tikai vēlējos zaudēt visu svaru, visu. Es biju sasniegusi brīdi, kad būšana slimnīcā nebija gana laba. Vienīgais, kas būtu bijis gana labi, būtu manas sirds apstāšanās. Tas būtu vienīgais, kas liktu manai anoreksijai būt apmierinātai," bijusī anoreksijas slimniece Konija Inglisa par savu slimību stāsta BBC.

Sieviete 12 gadus cīnījās ar anoreksiju, 20 gadu vecumā viņas svēra tikpat, cik varētu svērt piecus gadus vecs bērns. Deviņu gadu laikā viņa trīs reizes bija nonākusi slimnīcā. Konija atklāj, ka 13 gadu vecumā viņa nespēja runāt par savām problēmām – viņa nevienam neko neteica sešus mēnešus. "Es negribēju runāt par to, kas notiek. Viss, ko es sacīju, bija – man viss ir kārtībā."

Pašlaik Konija atgūstas no smagās slimības un to, ka ir dzīva, atzīmē, publicējot iedvesmojošus foto sociālajā tīklā "Instagram". Viņa norāda, ka bildes publicē tieši tādas, kādas tās ir. Foto netiek nekādā veidā apstrādāti vai uzlaboti. "Es cenšos parādīt to, kāds patiesībā ir normāls ķermenis," stāsta Konija, piebilstot, ka cilvēkam nav visu laiku nepieciešams izskatīties kā apakšveļas modelim.

Lūk, foto, kas parāda Konijas pārmaiņas, uzsākot cīņu ar anoreksiju. Jāpiebilst, ka viņa iedvesmo tūkstošiem cilvēku mīlēt savu ķermeni tādu, kāds tas ir.

Savukārt ar Svetlanas stāstu par cīņu ar šo slimību, ir iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!