Foto: Reuters/Scanpix
Valdzinoša un apveltīta ar lielisku humora izjūtu – tā varētu raksturot šo sievišķīgo aktrisi. Lieliski parādījusi sevi ne vien kino pasaulē, bet arī izmēģinājusi spēkus paužot savas idejas grāmatā, viņa atrod laiku arī romantiskām attiecībām – šoreiz jūsu uzmanībai Kameronas Diazas īsais veiksmes stāsts.

Kamerona Diaza dzimusi 1972. gada 30. augusta Kalifornijā. Izveidot profesionālu karjeru Diaza vēlējās jau no mazotnes, tāpēc sešpadsmit gadu vecumā uzsāka strādāt par modeli. Jāsaka, ka viņai tas tīri labi padevās, tāpēc, piekopjot šo talantu, viņa apceļoja pasauli un gozējās uz modes žurnālu vākiem, un sadarbojās ar populāriem apģērbu zīmoliem.

Tālākais ir vēsture – rotaļīgā deja filmā "Maska", kas izveidoja producentu rindu pie jaunās aktrises namdurvīm, ideja par grāmatu, kas sievietēm liek labāk justies ritot gadiem un, protams, neizbēgami – dēkas ar Holivudas zināmākajiem vīriešiem.

No komēdijām līdz pamācošām grāmatām

Foto: AFP/Scanpix

Attiecības ar Metu Dilonu, Džastinu Timberleiku un citiem Holivudas smukulīšiem

Foto: Reuters/Scanpix

Tā kā Diaza strādā kameru priekšā, diemžēl arī no privātās dzīves atspoguļošanas nav iespējams izbēgt. Jāsaka, ka ārzemju mediji naski nodarbojušies ar visu slaveno vīriešu uzskatīšanu, kuru kompānijā pieķerta aktrise.

Ja runājam par nopietnākām attiecībām, tad kā pirmo draugu vajadzētu atzīmēt Karlosu de La Torri. Viņu attiecības ilga piecus gadus, taču pajuka vien neilgu laiku pēc filmas "Maska" pirmizrādes un Kameronas lielā gājiena pretī izaugsmei.

Pēc tam viņa divus gadus satikās ar savu kolēģi no filmas "There's Something About Mary" Metu Dilonu. Lai gan aktrise šajā laikā medijiem jau paspēja paziņot, ka viņa ir neprātīgi iemīlējusies, pāris 1998. gadā šķīrās. Dilons kādā intervijā atklājis, ka šajā laika posmā nav juties kā īsts vīrietis – gan karjerā, gan attiecībās, taču Kamerona viņam bija gluži kā mūza, kas viņu iedvesmojusi, bet nopietnas ģimenes attiecības vēl nav vēlējusies veidot, tāpēc viņu ceļiem bija jāšķiras. Jāsaka, ka desmit gadus vēlāk šī tēma par senajiem balodīšiem tika atkal pacelta gaismā, bilstot, ka Kamerona vēl joprojām nespēj pārdzīvot šķiršanos no Dilona un tā esot bijusi viņas īstā mīlestība.

Foto: Reuters/Scanpix

Pēc tam nāca visai privātās, taču visiem zināmās četru gadu attiecības ar Džaredu Leto. Viņi patiešām centās izvairīties no jebkādas publicitātes, taču attiecības pajuka, kad Diazas karjera uzņēma jaunus apgriezienus, bet Leto vēlējās vairāk pievērsties savai mūzikas karjerai grupā "30 Seconds to Mars". Jāpiemin, ka simpātiskais pāris pat bija saderinājies.

Tad kārta bija attiecībām ar pasaulslveno mūziķi Džastinu Timberleiku. Attiecības, neskatoties uz deviņu gadu vecuma atšķirību, bija gana nopietnas – četri kopā pavadīti gadi. Abu šķiršanos vija neskaitāmi daudz baumu – sākot ar to, ka abi krāpuši viens otru, beidzot ar pārsteidzošu saderināšanos, taču, izdzirdot šīs krasi atšķirīgas baumas, pāris izlēma paziņot publisku lēmumu, ka šķiras kā draugi un cer uz apkārtējo cilvēku sapratni. Nedaudz atgriežoties pie krāpšanas apsūdzībām – Timberleiks un Diaza par skaļajiem virsrakstiem medijos pat tiesājās.

Pēc šīm attiecībām Kamerona sarunu šovā atklāja, ka viņa nav gatava nopietnām attiecībām un saistībām ar kādu.

Jāsaka, ka pēc attiecībām ar Timberleiku un sava paziņojuma par nevēlēšanos iesaistīties nopietnās attiecībās Kamerona apstiprināja savu sakāmo praksē – turpmāk viņa tika saistīta ar vairākām īsiem romāniņiem ar pasaulslaveniem vīriešiem. Piemēram, vairākkārt esot attiecībās ar aktieri Džūdu Lovu, Bredliju Kūperu, dziedātāju Tairīsu Gibsonu, Džeradu Batleru, Kianu Rīvsu, Ādamu Levīnu no grupas "Maroon 5" un citiem.

Kāzas ar Parisas Hiltones bijušo un baumas par grūtniecību

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!