Foto: "6 Senses" International Preschool/Privātais arhīvs
Jaunais gads ne vienai vien ir iesācies ar apņemšanos mainīt savu dzīvi un darīt vairāk, lai piepildītu kādu sen lolotu sapni. Tomēr netrūkst arī sieviešu, kas negaida īpašu brīdi, piemēram, jauna gada sākumu, lai veiktu pārmaiņas savā dzīvē.

Lai iedvesmotu arī tevi tiekties pretī savu mērķu īstenošanai tagad, nevis tad, kad pienāks "piemērots brīdis", piedāvājam iepazīties ar vairākiem iedvesmojošiem stāstiem par sievietēm, kas nenobijās un mainīja savu dzīvi. Piemēram, Beāte un Krista nolēma mainīt savu nodarbošanos, lai atvērtu modes un dizaina veikalu. Savukārt Zanda nenobijās un realizēja savu sapni par ilgtspējīga produkta – velosipēda somu – ražošanu.

Lienes stāstā atklājas, ka reizēm pārmaiņas var palīdzēt patiešām smagos brīžos. Viņa sapratusi, ka dzīvo kā robots, dara sev pāri un tā turpināt nedrīkst, pēc tam Liene kļuva par kouču. Arī Vendijas stāsts par došanos pretī saviem mērķiem ir spēka un drosmes pilns – tikai viņas neatlaidība ļāva veidot karjeru policijā, bet vēlāk pievērsties fitnesam. Savukārt ASV dzimusī Rita Laima nolēma mainīt savu dzīvi un pārcelties uz Latviju mīlestības dēļ.

Ja jau sen vēlies kaut ko mainīt savā dzīvē un katru gadu apņemies to izdarīt, iespējams, šo sieviešu stāsti tev palīdzēs to beidzot paveikt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!