Foto: Privātais arhīvs
Liekā svara zaudēšana nebūt nav viegls uzdevums. Nereti lielākā cīņa notiek ar sevi pašu, izvērtējot un mainot savu ierasto ikdienas kārtību. Tas veiksmīgi izdevies pasākumu organizatorei Astrai Dreimanei, kura radusi gribasspēku, lai atbrīvotos no 33 kilogramiem liekā svara.

Uzzinot par Astras veiksmes stāstu, ar viņu sazinājos, lūdzot, lai pasākumu organizatore dalās savā pieredzē. Lūk, Astras piedzīvotais, gūtās atziņas un apņemšanās nākotnei, ko sieviete apkopojusi pašas rakstītā iedvesmas stāstā, sniedzot žurnālam "Viņa" atļauju tā pārpublicēšanai. Smelies krietnu devu motivācijas arī tu!

"Pēc profesijas esmu dziedātāja, šobrīd gan aktīvi nekoncertēju. Man pieder arī pasākumu organizēšanas aģentūra, un es nedaudz darbojos arī reklāmas un mārketinga lauciņā.

Bērnībā biju ļoti aktīva un neizjutu problēmas ar lieko svaru. Kad man bija aptuveni 17 gadu, radās mode, ka meitenēm vajadzēja būt tievām, un ap to laiku sākās jau mana piedomāšana pie svara.

Tajā laikā arī pirmās reizes parādījos televīzijas ekrānā, piedaloties konkursā "Meklējam solisti", un tas jau arī prasīja savu – lai vienmēr esi formā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!