Foto: Linda Brīnums/Privātais arhīvs
Bērnībā nav grūti izdomāt, par ko vēlētos kļūt – idejas birst kā no pārpilnības raga, un viss interesantais šķiet pārvēršams ikdienas dzīvē. Tomēr nereti tad, kad pienāk mirklis patiesi izlemt savus karjeras ceļus, sāk mākt šaubas. Vai šis ir piemērotākais darbs man? Vai tiešām ar hobiju var nopelnīt?

Šoreiz vēlējāmies pierādīt, ka viss reiz sapņotais nav pilnībā nereāls. Dažkārt absolūti nemaz nenojaušot un ejot it kā "pareizāko" karjeras ceļu, mēs attopamies nelaimīgi, nepiepildīti un ar sajūtu, ka līdz galam tomēr īstā izvēle nav veikta.

Turpinājumā esam izcēluši vairākus stāstus, pierādot, ka pat bērnības sapņi ir visai sasniedzami. Šīs dāmas jau kopš mazotnes bijušas savas īstās profesijas tuvumā – kādai tas bijis hobijs no bērna kājas, citu ar šo pasauli iepazīstinājuši vecāki vai vecmāmiņas. Dažas dāmas apzināti gājušas uz savu mērķi un ne reizi nav šaubījušās, ka sevi īstenos šajā nozarē, citas tikai vēlāk, izmēģinot spēkus arī citās sfērās, sapratušas, ka vēlas piepildīt sen sapņoto sapni.

Kāda tiešāk un konkrētāk, cita meklējusi tuvākas alternatīvas savu sapņu izpildei, bet, lai arī kā būtu, šīs dāmas pilnveidojušas sevi jomā, ar ko sevi saistījušas jau kopš bērnības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!