Foto: Privātā arhīva foto
Dzīvot pasaulē, kurā valda stereotipi un neskaitāmas pareizās atbildes, par to, kādai jābūt sievišķīgai un skaistai sievietei, nav viegli ne viņām pašām, ne arī daudziem vīriešiem. Tomēr ir neskaitāmi piemēri, kas parāda – skaistums un sievišķība nav jēdzieni, ko ielikt noteiktos rāmjos un gaidīt, ka visi tajos iekļausies.

Lai parādītu, cik atšķirīgas var būt sievietes, kuru dzīve ir cieši saistīta ar skaistuma pasauli un sievišķību, piedāvājam iepazīties ar septiņu iedvesmojošu sieviešu stāstiem.

Ingrīda vada skaistumkopšanas salonu un sevi dēvē par resno bārbiju. Viņai ikdienā nereti nākas saskarties ar cilvēku komentāriem un piezīmēm par viņas izskatu – Ingrīda, lūk, neesot pietiekami tieva. Viņa gan ir pārliecināta – ja cilvēks ir vesels un aktīvs, viņa izmēriem un skaistumam saistība ir maza. Dagnijas darbs ir saistīts ar veselīgu uzturu, un viņa ir novērojusi, ka cilvēki vēlas būt tievi, nevis veseli. Divu bērnu māmiņai un fitnesa modelei Antrai skaistumkopšana ir darbs, un viņa ir pārliecināta, ka ar glītu seju skaistumam vien ir par maz, jo tādas īpašības kā iedomība un laipnības trūkums nedaiļo nevienu cilvēku.

Iepazīsti, cik atšķirīgi un iedvesmojoši ir šo sieviešu skatījumi uz dzīvi, sievišķību un skaistumu, un atceries – arī tev nav jāiekļaujas citu izveidotos rāmjos, kas nosaka tavu būtību. Veido pati savu skatījumu, kas tevi dara laimīgu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!