Foto: instagram.com/gabifresh
Tuvojoties vasarai, ļoti daudzus satrauc tas, kā viņi izskatīsies peldkostīmā. Netrūkst sieviešu un vīriešu, kas steidz izmēģināt visus līdzekļus, lai zaudētu svaru un "iegūtu jaunu ķermeni", kas ir ievērojami slaidāks. Tomēr netrūkst arī cilvēku, kas ir pārliecināti, ka vajadzīgs ir jauns bikini, nevis uzlabots ķermenis.

Lūk, ieskats vairāku blogeru viedokļos par savu ķermeni. Sievietes, kas nevar iespīlēties neliela izmēra apģērbā, par to nebēdā un priecājas par savu ķermeni, neskatoties uz tauku krociņām vai vēderu, kas nebūt nav pilnīgi plakans.

Dizainere un blogere Gabija Grega neslēpj gandarījumu par iespēju sadarboties ar dažādu formu un izmēru sievietēm. Fotosesijā, kurā piedalījās deviņas sievietes, kuru apģērba izmērs variē no 10 līdz pat 26, tika atrādīti dizaineres jaunākais veikums – peldkostīmi.

A post shared by Gabi (@gabifresh) on Apr 3, 2018 at 9:17am PDT

Blogere Kallija Torpa, paužot savu neizpratni par to, kāpēc grāmatnīcās recepšu vietā atrodami tikai padomi par notievēšanu, raksta: "Man nav problēmu ar cilvēkiem, kas izvēlas zaudēt svaru, jo es ticu, ka tev ir jādara tas, kas ir vislabākais tavam ķermenim un labsajūtai, un tikai tu pats zini, kā tu jūties. Tas, ko es nesaprotu, ir diētas, kas liek tev justies pretīgai/neglītai/nevērtīgai tikai tāpēc, ka tev nav perfekta ķermeņa. Ikviens ķermenis var valkāt bikini, ikvienai sievietei vajadzētu varēt just saules starus uz savas ādas un izbaudīt peldi okeānā. Tā ir labsajūta, tas nāk tev par labu."

A post shared by Callie Thorpe (@calliethorpe) on Jan 10, 2018 at 10:10am PST

Daniela Vaniera raksta: "Iedomājies, ka esi tik nelaimīgs savā ķermenī, ka tev ir jākomentē un jākaunina citi sev apkārt? Šajā laikā to ir grūti aptvert, bet, acīmredzot, būt resnai un ar sevi apmierinātai nav pieņemami." Blogere norāda, ka visu savu dzīvi ir cīnījusies ar cilvēkiem, kas viņu mēģinājuši kaunināt un nosodīt, un vienmēr sapratusi, ka ir spēcīgāka par nīdējiem.

Blogere Tīgana Bruka norāda, ka, iemīlot savu ķermeni, visgrūtāk viņai bijis pieņemt to, kāds ir viņas vēders. Tomēr viņa sievietes vēderu redz, kā vietu, kur rodas jauna dzīvība. Tāpat viņa norāda, ka vēders ir ļoti jutekliska ķermeņa zona, kas ir jāmīl, nevis par ko jākaunas.

Savu ķermeni izrādīt nekautrējas arī blogere Dana Petersona. Viņa norāda, ka mīl savu ķermeni tādu, kāds tas ir, un nevēlas to slēpt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!