Lai arī cik traģiska būtu teksasietes Andreas Sjerras Salazaras diagnoze – vēzis – viņa nepadodas, pierādot visai pasaulei, ka arī bez matiem viņa ir īsta princese. Lai arī viņas sākotnējais mērķis, pārkāpjot saviem kompleksiem, ir bijis iedvesmot citas jaunās meitenes, viņas fotogrāfijas kļuvušas par īstu sensāciju sociālajos tīkos.

Kā vēsta "Buzzfeed", februārī Andreas mamma aizveda savu meitu pie ārsta, diemžēl dzirdētais sašūpoja visu Andreas un pārējās ģimenes dzīvi – meitenei tika konstatēts vēzis, lai gan pirms tam par to nav bijusi nekāda nojausma. Tā kā šī pavērsiena dēļ 17 gadus jaunā meitene daudz laika pavadīja slimnīcā un mācības tika atliktas otrajā plānā, viņas mamma ierosināja brīvo laiku izmantot patīkamiem hobijiem, proti – piestrādāšanai par modeli, kas ir Andrea sirdslieta jau no 13 gadu vecuma.

Andreas mamma savas meitas stāstu atklāja vairākiem fotogrāfiem un modeļu aģentūrām, kuri bija vairāk kā priecīgi savā paspārnē paņemt jauno meiteni.

Ķīmijterapijas rezultātā jaunietei nācās atvadīties no matiem, tomēr apņēmīgā Andrea šajā situācijā centās atrast mākoņa zelta maliņu – pārmaiņu iespaidā teksasiete izmēģināja dažādas parūkas, variējot ar savu izskatu. Tomēr, kad, vienojoties ar fotogrāfu, abi izlēmuši iemūžināt fotogrāfijas bez parūkām, Andrea sākotnēji neesot bijusi sevišķi pārliecināta par saviem spēkiem, tomēr pēc tam sapratusi: "Man nav jākaunas par to, kā es izskatos, man būtu jābūt lepnai."

"Pirms ķīmijterapijas es biju ļoti pārliecināta personība. Kad mani mati pamazām sāka izkrist, es skatījos spogulī un vairs nejutos tik pārliecināta kā agrāk," viņa atklāja.

Fotogrāfs Gerardo Garmendia iemūžināja kadrus, ko nu steidz apbrīnot visa pasaule. Andrea savā "Twitter" kontā publicējusi dažas no uzņemtajām fotogrāfijām ar tekstu "Vēzis mani neattur no būšanas par princesi." Ar šo ierakstu un fotogrāfijām dalījušies vairāk nekā 97 tūkstoši cilvēku.

Kā atzinusi Andrea, viņa nekad nav pat iedomājusies, ka šīs fotogrāfijas kļūs tik populāras. Andrea vēlējusies vien uzmundrināt jaunās meitenes slimnīcā, kuras ir tādā pašā situācijā kā viņa un kuras jūtas nepārliecinātas par sevi un saviem spēkiem. "Es redzu tās mazās meitenes, kuru sejās nolasāms, ka viņas sāk zaudēt ticību pašas sev. Es vēlos, lai viņas saprot, ka mati vai citi vizuāli aspekti neliecina par to, kas tu esi – viss, kas ir svarīgs, ir tavs iekšējais skaistums, tas, kā tu izturies pret citiem un vai tu esi laipna personība."

Tāpat viņa vēlas parādīt cilvēkiem visā pasaulē to, ka nekas nevar apstādināt sekot tevi saviem sapņiem: "Vēzim nevajadzētu atturēt tevi no tā, ko tu patiesi mīli."

Vairāk fotogrāfijas vari aplūkot fotogrāfa mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!