Foto: Vida Press
Nav noslēpums, ka Holivudā laiks šķiet apstājies – tur valda mūžīgās jaunības un skaistuma kults, kino aktrisēm un šovbiznesa pārstāvēm izskatoties lieliski, neraugoties uz viņu vecumu. Lai atklātu slavenību skaistuma noslēpumus, "Women's Health" aptaujāja nozares profesionāļus, noskaidrojot viņu slepenos paņēmienus.

Ādas mitrināšana

Ar vecumu āda kļūst sausāka, tāpēc, lietojot sausu pūderi, tās izskats kļūs tikai sliktāks. Šai sakarā ieteicams izmantot krēmveida izstrādājumus, kas padarīs ādu dzīvīgāku.

Piemēram, Keitas Blanšetas grima mākslinieks atklāj, ka lieliska izskata atslēga ir atbilstoša kosmētikas toņa piemeklēšana un mirdzuma piešķiršana ādai.
Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"Lai noņemtu lieko spīdumu, es nedaudz izmantoju pūderi, bet pēc tam ādu nosusinu ar salveti. Pārlieku liels pūdera daudzums var izveidot nepievilcīgas līnijas, sakrājoties grumbiņās, un padarīt seju vecāku," teic grima eksperts.

Veselīgs uzturs

Lai uzturētu savu ķermeni formā un izskatītos jaunāka, piemēram, Dženifera Anistone vislielāko uzmanību pievērš tieši veselīgam uzturam, ēdot daudz augļu, dārzeņu un olbaltumvielas saturošu produktu, kā arī uzņemot dienā nepieciešamo šķidruma daudzumu, izslēdzot no ēdienkartes ceptus produktus.

Foto: Reuters/Scanpix

Savukārt ādas un matu stāvokļa uzlabošanai aktrise lieto bišu māšu peru pieniņu.

Matu garums

Lai gan sabiedrībā valda uzskats, ka, gadu skaitam ritot uz priekšu, no garajiem matiem pamazām ir jāatsakās, piemēram, Dženifera Lopesa nebaidās no kuplām un garām matu cirtām, jo tās mūziķes un aktrises sejai piestāv krietni labāk. Šai sakarā svarīgākais ir atcerēties par matu kopšanu, nepieļaujot galu šķelšanos un to struktūras sabojāšanos

Foto: Vida Press

Sportiskās aktivitātes

Nav noslēpums, ka tieši spēka vingrojumi ķermeni uzturēs vislabākajā formā, veidojoties muskuļu reljefam un attiecīgi paātrinoties kaloriju degšanai pat miera stāvoklī. Šo faktu ņem vērā arī Halle Berija, kuras trenere atklāj – aktrise ir iecienījusi vienkāršus vingrojumu kompleksus, kas nodarbina visas ķermeņa muskuļu grupas, piemēram, atspiešanos, izklupienu veikšanu, palēcienus u.c.

Foto: AP/Scanpix

Matu tonis

Kā atklāj frizieri, tumšs matu tonis jāizvēlas piesardzīgi – tas ne tikai izceļ sejas vaibstus, bet arī padara redzamākas ādas nepilnības, piemēram, pigmentācijas plankumus un grumbas. Lai no tā izvairītos, atgriezies pie savas dabiskās matu krāsas, variējot ar tās toņkārtu un tā padarot sejas izskatu svaigāku un jauneklīgāku.

Frizūra

Sarežģītus matu mezglus un augstās frizūras labāk veido vien svinīgos pasākumos, ikdienā izvēloties vienkāršu matu sakārtojumu, kas neliks tev izskatīties par pāris gadiem vecākai un nevajadzīgi nopietnai.

  • Te atradīsi citas frizūras, kas vizuāli padara vecāku.

Uzacis

Atceries, ka plānas uzacis izskatās nedabiski un seju acumirklī padara vecāku, savukārt vidēji biezas, koptas un sejas formai atbilstoši koriģētas uzacis radīs koptu un jauneklīgu izskatu.

Kas jāņem vērā, lai uzacis būtu sejas rota, meklē šeit.

Nepārspīlē ar konsīleri

Kvalitatīvam konsīlerim jāatrodas katras sievietes kosmētikas maciņā, taču tas nedrīkst izskatīties uzkrītoši. Izvairies no pārāk biezas kārtas, kā arī neatbilstoša toņa. Atceries, ka izsitumus lieliski maskēs zaļas nokrāsas līdzeklis, savukārt tumšos lokus zem acīm – konsīleris ar oranžu apakštoni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!