Projekts "Stila pārvērtības" notiek paralēli gan "Delfi Sievietēm", gan Delfi portāla krievu versijas sieviešu sadaļā "DELFI Woman". Piedāvājam ieskatu "Delfi Woman" lasītāju 2009. gada stila pārvērtībās, kurām tika izvēlēta Valentīna.

Valentīna visu dzīvi veltījusi bērniem - viņa ir bērnudārza audzinātāja. Viņai ir brīnišķīga ģimene - gādīgs vīrs un pieaugusi meita. Valentīna ir ļoti daudzpusīgs cilvēks, un, kā rakstīts viņas vēstulē redakcijai, viņa vienmēr eksperimentējusi ar savu ārieni.

Kontaktējoties ar Valentīnu stilisti ātri vien saprata, ka viņa vienmēr ir bijusi eleganta sieviete, kura nekad nav pametusi savu izskatu novārtā. Tāpēc tika nolemts padarīt viņas izskatu tikai mazliet izteiksmīgāku un efektīgāku, pieskaņot to pašreizējām modes tendencēm, piešķirt tēlam spilgtumu un dinamiku, pie tam akcentējot viņas izsmalcināto gaumi.

"Kad mēs apspriedāmies, kādu tēlu piedāvāt Valentīnai, gluži nevilšus radās ideja "pilsētas šiks" jeb, citiem vārdiem sakot - nevērīgā elegance," saka imidža dizainere Inese Semernikova.

Detalizētāku aprakstu lasiet portāla Delfi krievu versijā "Delfi Woman".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!