Foto: Shutterstock
Protams, tas, kā izskatās tavas intīmās zonas, noteikti nav noteicošais faktors vīrieša attieksmei pret tevi, taču pētījumā, kā rezultāti publicēti izdevumā "Journal of Sexual Medicine", secināts, ka viedoklis vairumam vīriešu par šo tēmu ir samērā līdzīgs, vēstī "Women' Health".

Pētījumā piedalījās 1 110 vīriešu vecumā no 20 līdz 30 gadiem, atbildot uz jautājumiem, kas pētīja viņu attieksmi pret partneru izskatu, pašu stilu, kā arī to, kā būtu jāizskatās sievietes intīmo zonu apmatojumam ideālā variantā.

Rezultātā tika secināts, ka 95 procenti vīriešu priekšroku dod koptam un minimāli ataugušam intīmo zonu apmatojumam sievietēm, turklāt arī paši pētījuma dalībnieki atzina, ka kaunuma apmatojumu apgriež vai noskuj vismaz reizi mēnesī. Savukārt atlikušajiem pieciem procentiem aptaujas dalībnieku šis jautājums ir mazsvarīgs.

Tāpat atklāts, ka katrs piektais vīrietis no aptaujātajiem kaunuma apmatojumu likvidē pilnībā, kā arī īpašu uzmanību šim jautājumam pievērš tad, ja drīzumā gaidāma intīma tuvība.

60 procenti pētījuma dalībnieku atklāja, ka viņiem patīkamāk ir mīlēties ar sievieti, kuras kaunuma apmatojums ir likvidēts pavisam, savukārt 40 procenti aptaujāto vīriešu labāk izvēlētos sievieti, kuras bikini zona ir kopta, taču ar nelielu matiņu daudzumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!