Foto: Publicitātes foto
Nāk vasara, t-krekli, topiņi, saulei atsegtas rokas, pleci, seja…. Tikai ne visiem tas sagādās prieku. Mūsu āda nodevīgi signalizē par ziemas laikā uzkrāto nogurumu, stresu, ādas problēmām, tas novecošanu. Un te lielisks palīgs būs jauns produkts Latvijas tirgū – SQOOM.

Nav vairs jāeksperimentē un jāizmanto dažādas fantastiskas ādas kopšanas procedūras, kuras pieejamas šodienas kosmetoloģijas tirgū, lai apstādinātu Jūsu ādas novecošanās procesu. Daudzviet Eiropā un pasaulē to dēvē par apvērsumu skaistumkopšanas nozarē. Tā ir pirmā Eiropā ražotā rokas ierīce komplektā ar speciāli izstrādātiem gēliem, kas piedāvā daudzas līdz šim tikai kosmētiskajos salonos veicamās procedūras veikt patstāvīgi, mājas apstākļos. Vienkāršā un elegantā ierīce lieliski iederēsies Jūsu kosmētikas maciņā. Tērējot SQOOM procedūrām tikai 15 minūtes sava laika ik dienu, Jūs sasniegsiet rezultātu, kāds būtu pēc dārgu un laikietilpīgu procedūru veikšanas salonos. Turklāt svarīgi, ka SQOOM procedūras noderēs visiem Jūsu ģimenes locekļiem. Piemēram, daudziem pusaudžiem raizes sagādā pinnes, vecākās paaudzes dāmām labsajūtu mazina vecuma plankumi, pigmentācijas izmaiņas sejā, bet vīriešiem paplašināti asinsvadi nebūt nevairo to pievilcību. Svarīgi, ka ar SQOOM iespējams apstrādāt ne tikai sejas ādu. Tas lieliski palīdzēs dažādu rētu un skriju apstrādei jebkurā Jūsu ķermeņa vietā. Turklāt SQOOM likvidē ne tikai akūtās, šodienas problēmas - tas palīdz nākotnē mazināt gadu ietekmi uz Jums!

Ar laiku sejas āda kļūst mazāk elastīga, tā "noslīd", parādās zem acu maisiņi , palielinās un padziļinās grumbas un grumbiņas, arī pigmentācijas traucējumu plankumiņi nodevīgi liecina par Jūsu gadiem. Tas bieži liek justies vecākām nekā Jūs esat, un mazina Jūsu dzīves kvalitāti. Ādas novecošanas pamatā ir pastāvīga hialuronskābes izžūšana jeb noārdīšanās ādā. Tieši tā ir mitruma avots Jūsu ādā, jo stabilizē ādas elastību un aizsargā šūnas no brīvajiem radikāļiem. Noteikti ir redzēts, kā izskatās sausa, izkaltusi zeme, tā ir vienās plaisās un tāpēc varat iedomāties, kas notiek ar mūsu ādu, kad tās mitruma rezerves ir iztukšotas. Parādās līnijas, grumbas, negludumi, kas gadiem ejot tikai padziļinās.

Vācu specialistu izstrādātie SQOOM gēli palīdz atrisināt šo problēmu un atjauno, uzpilda Jūsu ādas mitruma rezerves. Savukārt, revolucionārā SQOOM koncepcija apvieno ultraskaņu un jonoforēzi vienā stilīgā un ērtā ierīcē. Šī kombinācija jau sen tiek izmantota skaistumkopšanas salonos un klīnikās ādas ārstēšanai, bet, pateicoties SQOOM, Jums vairs nav jāapmeklē saloni, tās pašas procedūras tagad varat ar komfortu veikt individuāli savās mājās vai jebkurā Jums izdevīgā vietā, arī ceļojot.

SQOOM M2 ierīce atbilst augstākajiem standartiem dizaina, kvalitātes un moderno tehnoloģiju jomā. Savā SQOOM M2 ierīcē Jūs variet izvēlēties kopumā septiņas mikroprocesoru kontrolētas programmas. Patentētā SYNCHRON tehnoloģija ļauj SQOOM gēlu reģenerējošās aktīvās vielas ievadīt dziļi ādā, zemādas audu līmenī.. SQOOM M2 ir neliela rokā turama ierīce, kas atjauno sejas  ādas ideālo izskatu bez adatām, sāpēm vai pēc operāciju pietūkumiem. Tās apaļais metāla starotājs, darbojoties ar vienu miljonu ultraskaņas vibrāciju sekundē, atbrīvo ādas poru kanālus, ļaujot jonizācijas enerģijai burtiski nokļūt līdz ādas problēmu saknei, nogādājot vajadzīgās vielas dziļi ādas slāņos un sasniedzot tādu pašu efektu kā pildvielas un boteks

Ar vienkāršu sejas ādas un zemādas slāņu masāžas palīdzību SQOOM M2 ierīce apgādā Jūsu ādu ar nepieciešamajām barības vielām un skābekli, kas palielina asinsriti, kā arī stimulē limfātisko sistēmu. Tas mudina ādu pašai atjaunoties, aizpilda un "paceļ" to, izlīdzina. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!