Foto: Inga Gedrovicha
Jau sesto gadu pēc kārtas Latvijas atraktīvākās, šarmantākās un harizmātiskākās vecmāmiņas cīnās par titulu "Vecmāmiņa 2017". Šajā nedēļas nogalē t/c "Spice" 11 konkursa dalībnieces Aleksandra Pavlova un Ineses Šabules vadībā smēlās iedvesmu sievišķīga un moderna stila veidošanā, piedalījās modes skatē un piedzīvoja grandiozas pārvērtības kopā ar speciālistu radošo komandu, informē rīkotāji.

Konkursa mērķis ir izcelt vecmāmiņas vērtību sabiedrībā, pacelt Latvijas sievietes pašapziņu, ļaujot viņām apzināties savu skaistumu, spēku un sievišķību. Konkursa rīkotāja, uzņēmēja un veselīga dzīvesveida piekritēja Elita Drāke stāsta: "Konkursa dalībnieces izdzīvo bagātīgu emociju buķeti, atklāj sevī jaunas personības šķautnes, mācās sevi prezentēt, demonstrēt talantus, gūst vērtīgu informāciju skaistuma kopšanas un stila jautājumos.Tas ir īsts piedzīvojums ikvienai dalībniecei."

Vecmāmiņās tika nodotas kā modes, tā arī skaistumkopšanas ekspertu rokās, lai pilnībā ļautos piedzīvot brīnumainas pārvērtības.

Šogad konkurss notiek četrās dažādās kārtās. Jūlijā norisinājās dalībnieču pieteikšanās un izvērtēšana, augustā visas pretendentes uz titulu un kroni pirmo reizi viena otru satika klātienē. Sākot ar septembri konkursa dalībnieces ik sestdienu dažādās nodarbībās izkopa savus talantus un prasmes. Konkursa lielais fināls gaidāms decembrī, kad tiks kronēta "Vecmāmiņa 2017" un piešķirti citi tituli, kā arī dalībnieces tiks pie iespējas nest valsts vārdu pasaulē starptautiskā konkursā "Grandma Universe".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!