Foto: Privātais arhīvs

Ar prieku paziņojam, ka pārvērtību konkurss "Uzziedi pavasarī!" ir veiksmīgi noslēdzies un ir izvēlētas četras laimīgās finālistes, kurām dota iespēja ļauties pavasarīgām tēla pārmaiņām kopā ar portālu Viņa.lv, skaistumkopšanas pakalpojumu rezervācijas platformu Tobook.lv un tirdzniecības centru "Domina Shopping".

Vispirms vēlamies atgādināt – jūs visas esat skaistas un esat pelnījušas sev visu pasauli pie kājām. Tomēr šoreiz bija jāizvēlas četras laimīgās, kuras varēs uzziedēt pavasarī kopā ar mums. No visiem aizraujošajiem stāstiem un skaistajām fotogrāfijām, ilgu pārrunu un pārdomu rezultātā paziņojam, ka pārvērtību virpulī kopā ar mums varēs mesties Iluta Dauškane, Tatjana Gaidele, Marina Kalniņa un Auda Fjodorova. Apsveicam laimīgās!

Iluta Dauškane pēdējos gados piedzīvojusi lielus pārdzīvojumus, jo viņas dzīve teju apgriezusies kājām gaisā. Viņasprāt, šīs pārvērtības būtu lielisks atspēriena punkts jaunam sākumam.

Tatjanu Gaideli pārvērtībām pieteica viņas kolēģe Oļesja, kura vēlējās sniegt Tatjanas dzīvei interesantu pavērsienu un iespēju labāk saprast sevi, kā arī atklāt jaunas personības puses.

Auda Fjodorova nupat sākusi aktīvi nodarboties ar sava fiziskā veidola uzlabošanu, tāpēc vēlas mesties pārvērtību virpulī un iesoļot vasarā ar jaunām sajūtām un pārliecību par sevi.

Marina Kalniņa novērojusi, ka cilvēki viņu dažkārt darba vidē neuztver nopietni, jo sieviete izskatās daudz jaunāka nekā ir patiesībā. Tā kā Marina vēlas šajā gadā sasniegt vēl neiekarotas virsotnes profesionālajā jomā, viņasprāt, šis būtu īstais laiks pārvērtībām.

Visas četras dalībnieces varēs izbaudīt vizuālas pārvērtības profesionāla stilista vadībā kādā no Tobook.lv skaistumkopšanas saloniem un saņems dāvanu karti 300 eiro vērtībā no "Domina Shopping" garderobes atsvaidzināšanai. Vēlreiz apsveicam laimīgās uzvarētājas!

Ar dāmām redakcija sazināsies personīgi.

Viņa.lv – tas ir saturiski bagāts un daudzpusīgs interneta žurnāls mūsdienīgai sievietei. Modes un skaistumkopšanas aktualitātes, ekspertu ieteikumi veselībai un karjeras attīstībai, sarunas zem četrām acīm un partnerattiecību nianses.

Tobook.lv ir Latvijā pirmā skaistumkopšanas pakalpojumu rezervēšanas platforma, kas sniedz iespēju veikt skaistumkopšanas pakalpojumu rezervāciju jebkurā laikā un vietā, izmantojot jebkuru ierīci, kurai pieejams interneta savienojums.

Tirdzniecības centrs Domina Shopping ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā. Tajā atrodas vairāk nekā 160 modes preču veikalu, kafejnīcas un restorāni, skaistumkopšanas centrs, kā arī dažādi citi pakalpojumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!