Foto: Shutterstock

No 4. līdz 17. aprīlim ikvienai Viņa.lv lasītājai bija iespēja piedalīties vienā no košākajiem šī pavasara konkursiem "Uzziedi pavasarī!", piesakoties sievišķīgām tēla pārvērtībām, kas taps sadarbībā ar skaistumkopšanas pakalpojumu rezervācijas platformu Tobook.lv un tirdzniecības centru Domina Shopping.

Jau vēstīts, ka konkursa ietvaros četras veiksminieces varēs izbaudīt vizuālas pārvērtības profesionāla stilista vadībā kādā no Tobook.lv skaistumkopšanas saloniem un saņems dāvanu karti 300 eiro vērtībā no Domina Shopping garderobes atsvaidzināšanai.

Pieteikšanās konkursam ir noslēgusies, un jau 20. aprīlī paziņosim to četru dāmu vārdus, kuras varēs izbaudīt lieliskos mirkļus, atplaukstot pavasarim.

Kopumā konkursam ir pieteikušās teju 1000 sievietes, turklāt daļu no pieteikumiem aizpildījuši dāmu tuvinieki – mīļotie vīrieši, draudzenes un arī ģimenes locekļi, vēloties palutināt savas sievietes. Jāpiebilst, ka arī pieteikšanās iemesli ir visdažādākie – sākot no vēlmes pēc pārmaiņām ierastajā ikdienas dzīvē, līdz pat ļoti personiskiem stāstiem. Turklāt arī vecuma amplitūda konkursa dalībniecēm ir gana plaša – sākot no pavisam jaunām dāmām līdz kundzēm brieduma gados.

Viņa.lv – tas ir saturiski bagāts un daudzpusīgs interneta žurnāls mūsdienīgai sievietei. Modes un skaistumkopšanas aktualitātes, ekspertu ieteikumi veselībai un karjeras attīstībai, sarunas zem četrām acīm un partnerattiecību nianses.

Tobook.lv ir Latvijā pirmā skaistumkopšanas pakalpojumu rezervēšanas platforma, kas sniedz iespēju veikt skaistumkopšanas pakalpojumu rezervāciju jebkurā laikā un vietā, izmantojot jebkuru ierīci, kurai pieejams interneta savienojums.

Tirdzniecības centrs Domina Shopping ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā. Tajā atrodas vairāk nekā 160 modes preču veikalu, kafejnīcas un restorāni, skaistumkopšanas centrs, kā arī dažādi citi pakalpojumi.


*Konkursa noteikumi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!