Foto: DELFI
Sākoties pavasarim, dāmām parādās arvien lielāka luste no skapja izvilkt pavasarīgas kleitiņas. Taču, lai izskatītos satriecoši ik dienas, ne vienmēr vajag vairākas kleitas – pietiek ar vienu, kuru, kombinējot ar pareizajiem aksesuāriem un apģērbu detaļām, varam izmantot ne reizi vien, uzģērbjot un izmantojot to dažādos apstākļos. Turpinājumā piedāvājam vienas kleitas trīs variantus.

Modeles lomā – pārvērtību projekta "Uzziedi pavasarī" dalībniece Tatjana, ar kuru iepazīstinājām pagājušajā nedēļā. Kā zināms, lielo pārvērtību dienā pieredzējusī stiliste Lolita Graudiņa viņai ieteica trīs dažādus tērpus dažādiem dzīves gadījumiem, bet, kas vēl jo labāk – parādīja, kā vienu un to pašu tērpu var pārmainīt, spēlējoties ar aksesuāriem.

Par pamatu visam tērpam tika izvēlēta vienkārša, smilškrāsas kleita ("M.S. LINE", (89 eiro). Tā ir gana vienkārša, lai valkātu ikdienā, taču ar pareizajiem aksesuāriem būs piemērota arī nedaudz svinīgākiem gadījumiem. Pati kleita ir brūnā tonī, tās garums sniedzas līdz celītim. Jāteic, ka tas ir arī tāds garums, kurš patīk Tatjanai, tāpēc viņa šajā kleitā jūtas ne tikai skaisti, bet arī ērti.

Stilistes veidotajā pirmajā variantā kleitu papildina ērta džinsa jaka ( "Lee Cooper", 69 eiro) – tā lieliski noderēs nedaudz drēgnākos vakaros, radot pavasarīgu tēlu. Lolita teic, ka džinsa tonis Tatjanai ļoti piestāv. Nevar aizmirst arī par kurpēm – šoreiz tās ir siksniņveida augstpapēžu sandeles ("Este", 99,99 eiro), Tatjana pastāsta, ka tās ir ļoti ērtas, neskatoties uz samērā augsto papēdīti. Pieskaņojoties apavu krāsai, izvēlēta arī rokassomiņa ("Daniele Donati", 45,80 eiro). Lai gan Tatjana pārvērtību sākumā minēja, ka ikdienā tomēr izvēlās A4 lieluma somas, šāda izmēra soma noderēs, "dodoties dzīvē".

Foto: DELFI

Otrajā variantā jūtams ikdienišķākas vēsmas. Klāt izvēlēts gaišs trencis ("Monton", 69,65 eiro), kas krāsas ziņā nav sevišķi uzkrītošs, taču izceļas ar savu piegriezumu. Brīvā laika apaviem jābūt ērtiem, tādēļ šoreiz stiliste izvēlējusies melnas "Danija" kurpes (49,90 eiro) – šīs Tatjana atzina par ļoti ērtām, tāpēc ikdienā raizes par sāpošām kājām nebūs. Stiliste piemeklējusi arī brūnu ādas mugursomu ("Daniele Donati" 49,80 eiro) un pavasarīgas saulesbrilles ("Monton", 12,95 eiro). Lai gan ikdienā Tatjana nav radusi nēsāt saulesbrilles, šis konkrētais modelis viņai ļoti piestāv, tāpēc pārvērtību komanda izteic komplimentus par viņai neierasto, taču vienreizējo kopskatu.

Foto: DELFI

Trešais variants no sērijas "Viena kleita, trīs varianti" ir vissvinīgākais. Lai ar kleitu varētu aiziet, piemēram, uz teātri, stiliste Lolita piemeklējusī skaistu kaklarotu ("Monton", 25, 95 eiro). Elegantu klača somiņu ("Kuoshi", 75 eiro), kā arī augstpapēžu kurpes ("Este", 119 eiro). Gan stiliste, gan Tatjana atzīst, ka ar šādu tērpu mierīgi var doties uz kādiem svinīgākiem pasākumiem.

Šie tērpi tika izvēlēti saistībā ar portāla "Viņa.lv", skaistumkopšanas pakalpojumu rezervācijas platformu "ToBook.lv", kā arī tirdzniecības centru "Domina Shopping" izveidoto pārvērtību konkursu "Uzziedi pavasarī", kurā ikvienai bija iespēja pieteikties pavasarīgām pārvērtībām kopā ar mums. Citas projekta pārvērtības apskati šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!