Foto: DELFI

Bikses nereti ir tas apģērba gabals, kuram, šķiet, tiek pievērsta vismazākā uzmanība. Ja ir krāšņs topiņš vai kādi aksesuāri, bikses nav uzmanības centrā. Tieši tāpēc nav sevišķi vērts ieguldīt līdzekļus neskaitāmu bikšu iegādē, jo ar pareizajām apģērbu detaļām varam radīt neizmērojamu daudzumu jaunu tēlu. Piedāvājam viena bikšu pāra trīs variantus.

Šoreiz modeles lomā – pārvērtību projekta "Uzziedi pavasarī" dalībniece Marina, ar kuru iepazīstinājām pavisam nesen. Kā zināms, lielo pārvērtību dienā stiliste Lolita Graudiņa izveidoja trīs dažādus tērpus, kuri bija paredzēti dažādiem dzīves gadījumiem, taču tika izveidotas arī viena tēla trīs variācijas, parādot to, ka, kombinējot vienu apģērba detaļu ar dažādiem aksesuāriem, var panākt pilnīgi dažādus tēlus.

Par pamatdetaļu tika izvēlētas koši zilas, klasiskas bikses ("Monton", 49,95 eiro). Stilistes izvēle par labu šīm biksēm pie sirds gāja arī pārvērtību dalībniecei Marinai, kurai ļoti patīk zilā krāsa, bet bikšu modelis ir pietiekami nopietns, tādējādi atbilst sievietes vēlmēm izskatīties nopietnākai profesionālajā vidē.

Stilistes veidotais pirmais variants ir ikdienišķā raksturā. Zils krekliņš ("Monton", 25,95 eiro), zils džemperis ("Lindex" 29,95 eiro), kā arī ērtie apavi ("Danija", 84,99 eiro) būs piemēroti steidzīgai ikdienai. Klāt tērpam piemeklēta arī gaumīgā somiņa ("NS King", 39,95 eiro). Jāteic, ka Marina bija pārsteigta, kā šis tēls kopumā izskatās, jo nekad nebija domājusi, ka, saskaņojot klasiskas bikses ar vienkāršu džemperīti un sporta apaviem, rezultāts var būt tik labs.

Izveidojot otro tērpu, Marina teic, ka šādi mierīgi varot doties kādā vasarīgā dienā uz darbu – esot gana lietišķs. Bēšās kurpes ("Danija", 119 eiro) saskaņojas ar somiņu ("Bastion", 79,90 eiro), taču vieglais tops ("Lindex", 19,95 eiro) zem lietišķās žaketes ("Lindex", 49,95 eiro) piešķir nelielu brīvības piesitienu, gluži tāpat kā gaumīgā kaklarota ("Lindex", 9,95 eiro). Ērts, elegants un interesants apģērbu salikums!

Trešais tērps viscaur mijās Marinas iemīļotajā krāsā – zilā. Saskanīgās bikses ar topu ("Monton" 45,95 eiro) vizuāli padara pārvērtību dalībnieci garāku. Tiesa, šo darbiņu arī paveic augstpapēžu kurpes ("Danija" 99,99 eiro). Soma ("Monton" 29,95 eiro), auskari ("Monton" 9,95 eiro) un kaklarota ("Monton" 25,95 eiro) – lūk, elegants tērps gatavs! Pati sieviete atzīst, ka šādā tērpā jūtas ārkārtīgi sievišķīgi.

Šie tērpi tika izvēlēti saistībā ar portāla "Viņa.lv", skaistumkopšanas pakalpojumu rezervācijas platformu "ToBook.lv", kā arī tirdzniecības centru "Domina Shopping" izveidoto pārvērtību konkursu "Uzziedi pavasarī", kurā ikvienai bija iespēja pieteikties pavasarīgām pārvērtībām kopā ar mums. Citas projekta pārvērtības apskati šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!