Kad Mērija Keja (Mary Kay) 60. gadu sākumā uzsāka savu biznesu, viņa pamanīja, ka tie klienti, kuri lietoja atsevišķus kosmētikas līdzekļus, nevis visu sistēmu, nesasniedza labus rezultātus. Keja saprata, ka tikai kompleksa un regulāra visu šo līdzekļu pielietošana dod ļoti efektīvu rezultātu.

Kopš tā laika kompānija “Mary Kay” ir izstrādājusi savu sistēmu ādas kopšanai. Kāpēc ādas kopšanas līdzekļu sistemātiska lietošana ir efektīvāka?

Salīdzinājumam minēsim piemēru. Tev nekad neiznāks garšīgs pīrāgs, ja mīklā neieliksi kādu no receptē norādītajām sastāvdaļām. Protams, nav aizliegts lietot ādas kopšanas līdzekļus atsevišķi, bet tad tu nepanāksi vēlamo ādas uzlabošanu. Tāpēc mēs iesakām lietot mūsu piecu pakāpju sistēmu kopumā, lai panāktu labākus rezultātus.

Kompānijas “Mary Kay” ādas kopšanas sistēma sastāv no piecām daļām jeb etapiem, un to sauc par Pamatu.

    Lai tava āda izskatītos lieliski, tev nepieciešams:
  • attīrīt, tas ir, noņemt dekoratīvo kosmētiku un netīrumus no sejas;
  • nolobīt mirušās ādas šūnas no sejas;
  • tonizēt, lai samazinātu poras un atsvaidzināt ādu;
  • mitrināt, lai ādā saglabātos mitruma balanss;
  • Jūsu ādai nepieciešama ikdienas aizsardzība, tātad, Jums nepieciešams to aizsargāt no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes.
Katru rītu tev jālieto
attīrīšana, tonizēšana, mitrināšana un aizsargāšana,
bet vakarā –
attīrīšana, tonizēšana un mitrināšana
un divas reizes nedēļā –
maska.

Visi ādas kopšanas līdzekļi ir zinātniski izstrādāti kompleksai pielietošanai ar nolūku sasniegt labākus rezultātus. Regulāri lietojot šo piecu etapu sistēmu, tava āda izskatīsies svaiga un vesela.

Kāpēc “Mary Kay” kosmētika ir atzīta ādas kopšanas līdzekļu un kosmētikas jomā? Lūk, daži iemesli:

  1. “Mary Kay” nodarbojas ar ādas kopšanas produkcijas izstrādi uz zinātniska pamata, izmantojot pēdējos sasniegumus augstāko tehnoloģiju jomā.
  2. Par pēdējiem dažiem gadiem Kompānija ieguldīja vairāk kā 65 miljonu dolāru zinātniskajos pētījumos un izstrādājumos, kas savukārt, ļauj ražot jaunu uzlabotu produkciju, kā piemēram Sistēma “Ideālais risinājums”.
  3. Strādājot ciešā kontaktā ar vadošiem dermatologiem, Kompānijas zinātniskie eksperti liecina, ka mūsu produkcijas kvalitāte atbilst visām prasībām, ko piestāda mūsu klienti.
  4. “Mary Kay” prezentē Jums individuāli piemeklētos augstas kvalitātes ādas kopšanas līdzekļus un dekoratīvo kosmētiku par saprātīgām cenām un garantē, ka šī produkcija apmierinās Jūsu prasības uz 100%.
  5. Profesionāli sagatavoti Konsultanti vienmēr ir gatavi dot klientiem rekomendācijas “Mary Kay” produkcijas lietošanas jautājumos un piedāvāt individuālās konsultācijas.

Kompānija “Mary Kay” jau 37 gadus palīdz sievietēm padarīt viņu ādu nevainojamu. Viens no mūsu panākuma iemesliem ir individuālā pieeja ādas kopšanas programmas izvēlei saskaņā ar klientu vēlmēm. Ikvienai sievietei ir atšķirīga attieksme pret ādas kopšanas jautājumiem, katrai ir savādāks dzīvesveids. Iepazīstoties ar tevi, “Mary Kay” konsultanti varēs piemeklēt tieši tev piemērotus ādas kopšanas līdzekļus.

“Mary Kay” Skaistuma konsultante Maija Gabrēna piedāvā lielisku iespēju izmēģināt tieši Tavam ādas tipam piemērotos ādas kopšanas un citus kosmētiskos līdzekļus. Zvani pa telefonu 7180210 vai raksti maijagabrena@mail.lv, lai pieteiktos uz bezmaksas konsultāciju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!