Foto: Vida Press
Spogulīt, spogulīt, saki man tā... Ja rūpes par izskatu tev ir augstā vērtē vai arī lieku reizi saproti, ka zināšanas nav šajā jomā tik spēcīgas, vērts apsvērt ideju vai vismaz pasapņot par jauno izgudrojumu – gudro spoguli. Mākslīgi inteliģentais spogulis darbojas kā personīgais skaistumkopšanas speciālists, piedāvājot padomus, kā izskatīties mūžam jaunam.

Kā spogulis darbojas? Modelis "HiMirror Plus+" vispirms tevi nofotografē. Pēc tam fotogrāfiju pāris sekunžu laikā apstrādā, analizē un tad piedāvā tev aplūkot plašāku ieskatu par to, kādā stāvoklī ir tavas sejas āda un kā izskatu uzlabot. Gluži tāpat viedais spogulis novērtē tavu seju un dod tai vērtējumu 100 punktu sistēmā, augstāko vērtējumu pielīdzinot ideālam, informē "Vida Press".

Spogulis identificē krunciņas, izsitumus, poras, sejas līnijas, kā arī ādas nokrāsu, tādējādi izvirzot individuāli piemērotas procedūras, kā arī piedāvājot līdzekļus, kas palīdzēs izskatīties fantastiski. Ierīcē var uzglabāt 14 tūkstošus fotogrāfiju, kas laika gaitā veido labu arhīvu un var palīdzēt ierosināt procedūras un produktus, kas tev ir piemērotākie. Vienlaicīgi ierīci var lietot seši dažādi lietotāji. Spogulis aprīkots ar vairākiem gaismu veidiem, kurus var pielāgot – sākot ar saulrieta un beidzot pat ar birojam ierastu spilgtuma gaismu. Kam tas vajadzīgs? Mainot gaismas, iespējams aplūkot, kā tevis izvēlētais meikaps izskatīsies dažādās dzīves situācijās un vidēs.

Kas interesanti – tas nav vien spogulis. Ierīcē var atskaņot mūziku "Spotify", lūkoties video "YouTube" un dot balss komandas, pateicoties "Amazon Alexa". Gluži tāpat – ar ierīces palīdzību iespējams uzzināt jaunākos notikumus pasaulē, kā arī aizsūtīt kādu ziņu draugiem. Principā, pošoties un gatavojoties iziešanai ārpus mājas, iespējams izdarīt jebko – pat pasūtīt picu!

Ierīce, kuru iespējams novietot uz jebkuras cietas virsmas, ir 210 britu mārciņu jeb 237 eiro vērta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!