Foto: PantherMedia/Scanpix
Lietojot smaržas, to aromātu vēlamies saglabāt pēc iespējas ilgāk, iesmaržojot noteiktus un vispārzināmus punktus uz sava ķermeņa. Tomēr ir vēl pāris samērā netradicionālu vietu, ko apkopojis arī izdevums "Cosmopolitan" un, uz kurām uzpūšot smaržas, to aromātu jutīsi vēl ilgi.

Augšstilbi

Augšstilbu iekšpuses iesmaržošanu īpaši iecienījusi aktrise Halle Berija, paužot uzskatu, ka šādi aromāts izplatās ātrāk un saglabājas ilgāk, kā arī tas "nepielīp" cilvēkiem, ar ko apskaujies, ja smaržas pūstas, piemēram, uz kakla.

Šim uzskatam piekrīt arī speciālisti, paužot viedokli, ka nav nepareizu vietu, ko iesmaržot un, ja, līdzīgi Berijai, vēlies izcelt kādu konkrētu ķermeņa daļu, tad smaržas pūšamas tieši uz tās.

Intīmās zonas

Leģendārā aktrise Merilina Monro savulaik teica, ka, dodoties gultā, vienīgā lieta, kas viņai ir "uzvilkta", ir aromāts "Chanel Nr. 5", kas iepūsts intīmākajās zonās.

Ņem vērā, ka ikdienā šādi lietot smaržas gan nevajadzētu, tomēr, esot kailai, tās nenonāks uz drēbēm un to aromāts nemainīsies, tādēļ reizēm vari eksperimentēt arī šādi.

Mati

Iesmidzinot smaržas matos, ikreiz, kad pakustināsi galvu un tie viļņosies, būs jūtams arī smaržu aromāts. Šāda taktika lieliski noder arī vīriešu savaldzināšanā, jo aromāts būs neuzkrītošs, tomēr tas neizbēgami saistīsies ar tevi.

Āda ap nabu

Tavs torss izstaro lielu siltumu, kas likumsakarīgi liek kļūt spēcīgākam arī smaržu aromātam. Šai zonā lieliski iederēsies piesātinātāki aromāti, kuru pamatnots ir, piemēram, muskuss.

Ņem gan vērā, ka uz vēdera pūst smaržas ir ieteicams gada siltajā sezonā, kad tā nav aizklāta ar drēbju kārtām. Pretējā gadījumā aromātu sajutīs vien tavs iemīļotais vilnas džemperis.

Skausts

Šīs zonas iesmaržošana liecina par koķetēriju un noslēpumainību, jo aromātu varēs sajust, vien noliecoties pie tava kakla vai tad, ja pacelsi uz augšu matus. Tā kā šai zonai tuvu atrodas artērijas, uzmanies arī ar smaržu dozēšanu, citādi efektu ātri vien pārvērtīsi defektā!

Krūšu bedrīte

Šī zona ir intīma, tomēr nereti nedaudz atklāta skatieniem, izvēloties tērpus ar dziļiem dekoltē. Iesmaržojot šo ķermeņa daļu, rēķinies ar pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību, jo aromāts likumsakarīgi liks pievērst skatienus vietai, kura to izstaro.

Pulsējošās vietas

Roku locītavas, kakla bedrīte, elkoņi un ausu ļipiņas ir pārbaudītas vērtības, izvēloties vietu, kur uzsmidzināt smaržas. Tomēr atceries, ka smaržas nevajadzētu pūst uz tām visām vienlaicīgi. Izvēlies divus "karstos" punktus, un rezultāti neizpaliks!

Ceļgalu aizmugure

Šī ir viena no neierastākajām vietām, kuru iesmaržot, tomēr tuvumā esošās vēnas ādu padara siltu, pastiprinot smaržu aromātu. Tāpat smaržojošās locītavas liks tevi panākt, lai ieraudzītu arī kārdinošā aromāta īpašnieces seju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!