Foto: PantherMedia/Scanpix
Vasara ir gadalaiks, kad it sevišķi gribas lepoties ar pievilcīgu izskatu. Gadījumā, ja tam traucē liekie kilogrami, portāls "Woman's Day" piedāvā astoņus ieteikumus, kā neatvairāmu izskatu iegūt uzreiz,negaidot diētas sniegtos rezultātus.

Izvēlies siluetu burta "A" formā

Izvēloties kleitu vai svārkus ar izteiktu vidukļa līniju un krītošu audumu tā lejasdaļā, ļaujot tērpam plīvot gar tavām kājām un gurniem, vizuāli samazināsi savu figūru, radot sievišķīgi proporcionāla auguma aprises.

Miesas krāsas meistarstiķis

Miesas krāsas apavi, kas vizuāli saplūst ar kājām, tās pagarina, radot arī slaidāku potīšu un kāju ikru ilūziju!

Izcel to, ar ko lepojies

Lai radītu smilšu pulksteņa efektu, papildini savu tēlu ar košu jostu, kas apjozta ap brīvi krītošu tuniku vai kleitu. Tā piesaistīs uzmanību, skatienam koncentrējoties uz tavas ķermeņa augšdaļas slaidāko vietu.

Mirdzuma efekts

Uzklājot uz kāju centrālās daļas izgaismojošu losjonu, mirdzuma efekts tās padarīs vizuāli slaidākas, novēršot uzmanību no apjomīgiem augšstilbiem.

Piešķir uzacīm raksturu

Koptas uzacis ir ne tikai viens no primārajiem noteikumiem pievilcīgas sejas uzturēšanā, bet tās arī liek izskatīties tavām acīm lielākām un spožākām. Ņem vērā, ka biezas uzacis maskē apaļus vaigus, savukārt tievas – sejas pilnīgumu izceļ vēl vairāk!

Atbrīvo seju

Zirgaste, kas sākas vienā līmenī ar tavām ausīm, sejai liks izskatīties slaidākai, jo akcentēs vaigu kaulus. Būtiski, lai mati nebūtu pārāk pieglausti – ļaut tiem izskatīties vasarīga vēja sabužinātiem!

Smalkas rotaslietas

Smalka ķēdīte vai krelles, kas beidzas tavu krūšu vidusdaļā, piesaista skatienu ķermeņa augšdaļai un sejai, novēršot uzmanību no apjomīga vēdera vai gurniem.

Košas lūpas

Nokrāso košā tonī lūpas, pievēršot visu skatienus konkrētam punktam tavā sejā un tā papildinot savu vasarīgo tēlu ar košu akcentu! Eksperti iesaka izvēlēties koraļļu toņa pomādes, kas ir pieejamas dažādās variācijās un piestāv teju katrai sievietei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!