Foto: Publicitātes foto
Jaunākie kosmētikas produkti un pakalpojumi, skaistumkopšanas tendences un profesionāļu konsultācijas, atraktīvi skaistumkopšanas speciālistu paraugdemonstrējumi, konkursi, šovi un vēl un vēl... – to visu varēs baudīt no 31. oktobra līdz 2. novembrim gada krāšņākajā un iedvesmojošajākā nozares pasākumā – Baltijas apvienotajā skaistumkopšanas projektā "Baltic Beauty 2014". Šogad izstāde svin 10 gadu jubileju!

"Desmit gadu laikā esam daudz mācījušies, arī riskējuši un mainījušies, un šobrīd varam lepoties ar lielākās skaistumkopšanas izstādes titulu ne tikai Baltijā, bet arī Skandināvijā," atzīst "Baltic Beauty" sadaļas "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" projekta vadītāja Kristīne Čerņavska.

"Izstāde pulcē gan tūkstošiem profesionāļu, gan tos, kas seko līdzi skaistumkopšanas aktualitātēm, vēlas atrast sev piemērotu kosmētiku vai pakalpojumu, priecāties un iedvesmoties skaistuma svētkos! Turklāt, kā jau dzimšanas dienā pieņemts, būs daudz pārsteigumu un jaunumu, par ko gādās izstādes dalībnieki," stāsta Čerņavska.

Rotas un kosmētika matiem, ādai un nagiem

Foto: Publicitātes foto

Izstādes "Baltic Beauty 2014" hallēs "Matu skaistuma pasaule" un "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" šogad rekordliels dalībnieku skaits – vairāk nekā 330 skaistumkopšanas nozares uzņēmumu no 15 valstīm prezentēs visdažādākos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus no 38 valstīm.

Savukārt par godu jubilejai izveidotajā jaunajā "Rotaslietu un aksesuāru" zālē, kas atradīsies halles Nr. 2 balkonā, bižutēriju, juvelierizstrādājumus un dažādus aksesuārus piedāvās Latvijas un ārzemju uzņēmumi.

Šajās dienās dalībnieki piedāvās plaša patēriņa produktu un pakalpojumu, profesionālās kosmētikas un aprīkojuma prezentācijas, šovi un semināri, kuros iepazīstinās ar jaunumiem kosmētikā, manikīra veidošanā, sejas un ķermeņa kopšanas procedūrās, galvas ādas un matu diagnostikā, depilācijā un permanentā grima izveidē.

Piemēram, ar aktuālākajām meikapa tendencēm un ļoti augstvērtīgu dekoratīvo kosmētiku iepazīstinās "Make up Studio Amsterdam", kas pazīstama 60 valstīs pasaulē. Kompāniju 1980. gadā ir dibinājis viens no pirmajiem grima māksliniekiem pasaulē Vils van Heks.

"Internets nevar atsvērt tiešos kontaktus, izvēloties piemērotāko kosmētiku un skaistumkopšanas procedūru, tāpēc izmantojiet izstādes sniegto iespēju vienkopus satikt tik daudzus augsti kvalificētus skaistumkopšanas profesionāļus," aicina pasākuma organizatori.

Ekoloģiskā kosmētika un jauni zīmoli

Foto: Publicitātes foto

Pieaugot dzīves tempam, palielinās prasības pret cilvēka izskatu, pašsajūtu un darba spējām, tāpēc jau vairākus gadus pārliecinoši savu uzvaras gājienu turpina veselīgs dzīvesveids. Tas ietver ne tikai veselīgu uzturu un fiziskās aktivitātes, bet arī ekokosmētiku un kvalitatīvu sejas un ķermeņa kopšanu.

Un, ja mainās pieprasījums, mainās arī piedāvājums! Par to liecina arī plašā ekoloģiskās kosmētikas pārstāvniecība izstādē. Tostarp ir arī "Neuma" kosmētika, kas izstrādāta, balstoties uz dabīgajām sastāvdaļām, proteīniem un ēteriskajām eļļām, kas aizsargā galvas ādu un matus, uztur matu veselību un dabisko mirdzumu.

Ātri un ērti jeb inovatīvi produkti

Foto: Publicitātes foto

Dažādas tehnoloģijas šodien attīstās ļoti strauji, un tas, kas vēl pirms pāris gadiem šķita neiespējams, šodien jau ir realitāte. Latvijas uzņēmums "Roviko" sadarbībā ar "CosBeauty" ir radījis pasaulē mazāko inteliģento ādas pārbaudītāju "SkinSkan".

Pievilcīgais mazais "nieciņš" ir tikai jāsavieno ar viedierīci, jālieto bezmaksas aplikācija, un jūs vienmēr ātri un ērti zināsiet savas ādas stāvokli, mitrumu un taukainību! Tas palīdzēs izvēlēties piemērotāko kosmētiku.

Savukārt "Saules Salons" izstādē prezentēs inovatīvu "Pearlsmile" zobu baltināšanu, kas ir paredzēta kā skaistumkopšanas salonu piedāvājums. Šī Vācijā radītā tehnoloģija atbilst augstākajiem drošības un kvalitātes standartiem. Zobu baltināšanas procesā netiek bojāta zobu emalja, pats process ir patīkams, nesāpīgs, ātrs un komfortabls.

Arī Starptautiskajam friziermākslas festivālam ir jubileja

Foto: Publicitātes foto

Izrādās, ka "Baltic Beauty" nav vienīgais jubilārs – arī frizieru konkursam International Hairstyling Festival šogad ir jubileja – jau 20 gadi! Tādēļ konkursa rīkotājs – Latvijas Frizieru un kosmetologu asociācija – sadarbībā ar ģenerālsponsorsu "Wella Professional" ir sarūpējusi dinamisku un interesantu programmu, kas aizraus gan profesionāļus, gan izstādes viesus.

Kā sola festivāla rīkotāji, "visa pasākumu programma hallē "Matu skaistuma pasaule" būs kā viena liela dzimšanas dienas ballīte trīs dienu garumā! Ielūgti tiek visi!"

Trīs dienu garumā ikviens ir aicināts iedvesmoties un sekot līdzi daudzveidīgiem frizieru konkursiem – matu krāsošanai un matu pieaudzēšanai, moderniem kungu un dāmu frizūru griezumiem, līgavu, līgavaiņu un vakara frizūru veidošanai, gan arī daudzveidīgām fantāzijas frizūru tapšanām.

Profesionāliem frizieriem vienmēr saistoši ir "Hairstyling Academy" semināri, meistarklases un šova programmas, kas šogad ir ļoti īpašas, jo tajās mirdzēs daudzas pasaules friziermākslas zvaigznes!

Pēc 10 gadu pārtraukuma Rīgā viesosies friziermākslas guru Patriks Kamerons (Patrick Cameron) (Lielbritānija, Londona), kas sniegs meistarklasi un pārsteigs ar vienreizēju šovu "Wella Professionals Trend Vision Award 2014"!

Pirmo reizi Baltijā viesosies ASV kompānijas "Farouk Systems USA" mākslinieciskais direktors, titula "Gada frizieris 2014" (Kanāda) ieguvējs, oficiālais pasākumu "Extra", "Entertainment Tonight" un "Access Hollywood" frizieris, oficiālais "Oscar", "Fashion Week Toronto" un "The Mom Show" frizieris Rokijs Vitelli (Rocky Vitelli), kas dalīsies pieredzē meistarklasē "Мodernas griezumu un krāsošanas tehnikas 2015"!

Friziermākslas festivāla kulminācija – galā šovs "Haute Couture" notiks 2. novembrī no plkst. 17.00 līdz 18.30 uz galvenās festivāla skatuves.

Šovs būs īsta zvaigžņu parāde, kur ievērojamākie festivāla dalībnieki demonstrēs savus meistardarbus, tostarp Severīna Papēna (Séverine Papin) un Тiti-r (Francija), Rokijs Vitelli (Kanāda), Jeļezaveta Stavrova (Krievija) un 12 mūsu pašu ievērojami Latvijas frizieri. Ieeja šovā par atsevišķu samaksu.

Konkursi – iedvesmas avots un izaicinājums!

Foto: Publicitātes foto

Ja tev vēl nav sava friziera vai kosmetologa, pie kura vēlies atgriezties vēl un vēl, tad šī ir ļoti laba iespēja viņu noskatīt! Ķīpsalā visas izstādes dienas ikviens varēs vērot 45 košus un atraktīvus skaistuma industrijas konkursus, kuros sacentīsies Baltijas labākie nozares meistari.

Latvijas Stilistu asociācija rīko četrus konkursus: 31. oktobrī interesenti varēs sekot līdzi grima mākslas konkursam "Portrets spogulī", kur grima māksliniekiem trīs stundu laikā ir jāizveido kāda vēsturiska persona, un Stage make up konkursam, kur sacentīsies labākie vizāžisti.

2. novembrī notiks Body art veidošanas konkurss "Dekadences ziedi" un asociatīvā tēla veidošanas konkurss "Benefice".

Savukārt 1. novembrī apmeklētāji ir aicināti vērot atraktīvu konkursu "Pārvērtību meistari jeb izskaties klonēts", ko rīko skaistuma un veselības portāls "3ade.lv". Dalībniekiem – 10 meistaru komandām – uz skatuves piecu stundu laikā ar grima, frizūras un tērpa palīdzību ir jārada maksimāli pietuvināts tēls kādai no pasaules dīvām.

Manikīra meistaru triki

Foto: Publicitātes foto

Manikīra meistari savu meistarību demonstrēs 31. oktobrī IV Baltijas nagu modelēšanas konkursā, ko rīko SIA "Pigmalions".

Konkurss notiks trīs kategorijās: pēc nagu modelēšanas čempionāta "Beauty Düsseldorf" kritērijiem, veidojot franču manikīru gela vai akrila tehnoloģijā, "Salona nagu modelēšanā – dizains nagu galiem" par tēmu "Dāmas noslēpums" un "Dizains dabiskiem nagiem", kur meistari ir aicināti paust savas idejas par tēmu "Sieviešu dzīve". Vairāk par pasākumiem: www.bt1.lv/bb/?link=00500000.

Konferences un semināri profesionāļiem

Foto: Publicitātes foto

Lai lepotos ar kuplu klientu pulciņu un turētu roku uz pulsa, nozares speciālistiem tiešā nozīmē ir jāskrien laikam līdzi – jāpārzina jaunākie sasniegumi nozarē, nepārtraukti jāmācās un profesionāli jāpilnveido sevi, tāpēc "Baltic Beauty 2014" piedāvā ļoti plašu semināru, konferenču un meistarklašu programmu.

Piemēram, 1. novembrī notiks Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācijas – CIDESCO sekcijas Latvijā rīkotā konference "Novecošanās process dažādu skaistuma terapijas speciālistu redzējumā".

Izstādi "Baltic Beauty 2014" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un "Skaistums matu kosmētika" sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas SPA & Wellness federāciju un SIA "Galateja".

Vairāk par izstādi, pasākumiem un dalībnieku piedāvājumu: www.bt1.lv/bb
Sekojiet jaunumiem arī www.facebook.com/izstadebalticbeauty un www.draugiem.lv/baltic-beauty.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!