Foto: Instagram
Atkal uznākusi vēlme kaut ko pamainīt savā izskatā? Ja tā, tad parasti ķeramies pie viena no efektīgākajiem ieročiem – matu sakārtojuma pamainīšanas. Kā to gaumīgi uzfrišināt šajā gadā? Lūk, iedvesmojoties no "Harpersbazaar" un "Stylist", esam izcēluši dažas būtiskākās šī gada atktualitātes.

Perfekti taisni mati

A photo posted by Lauren (@lauren_hair_makeup) on Jan 1, 2017 at 10:42pm PST

Steidz sildīt savu matu taisnotāju, jo taisni, spīdīgi vidū šķirti mati būs aktuāli 2017. gadā. Tomēr jāpiebilst, ka šādi mati izskatīsies labi tikai tad, ja tie būs veselīgi, tādēļ neaizmirsti par matu aizsardzību.

Augstā zirgaste

Savu popularitāti dāmu vidū šogad iegūs augstā zirgaste. Bet arī šeit ir vieta izvēlei – perfektais matu sakārtojums, kurā mati ir taisni un gludi pieglausti, vai nevīžīga zirgaste, kurā skaisti atrādītas arī lokas.

Garais ponijs

Mati pāri pleciem un it kā ataudzis ponijs jeb tautā sauktā "čolka" būs viena no šī gada gaumīgākajām kombinācijām. Tā kā mati uz pieres rada iespaidu, ka mati nedaudz atauguši, lai tie nekristu acīs, viegli tos pāršķir pieres vidusdaļā.

Skujiņa dažādās variācijās

Savu aktualitāti nemazinās arī pinumu burvība. Uzvaras gājienu uzsāks tā sauktā skujiņa jeb asaciņa, kuras daudzveidīgie pasniegšanas veidi gan padara to par labu brīvā laika frizūru, gan būs gana piemērota darba stundām. Skujiņu vari gan atstāt vienkārši bizes veidolā vai izveidot elegantu copi. Šeit vari iepazīties ar pamācību, kā šādu skujiņu uzpīt.

Violetā nokrāsas

Runājot par matu krāsu, šobrīd violetā nokrāsas pārņem modes dīvu prātus. Tās, kuras nav gatavas matus pakļaut visām varavīksnes krāsām, tomēr vēlas atkāpties no ierastā, varēs izpausties, matus ietonējot violetos toņus.

Dabīgi izžuvušo matu burvība

Vēl viens būtisks trends matu kopšanas pasaulē – dabiskums. Vienalga, vai tavi mati ir cirtaini vai taisni, ja ļausi tiem izžūt pašiem, kā uzsver matu kopšanas speciālisti, greizi nenošausi.

Sudraba blondais

Nekur nepazudīs arī sudraba blondā elegance, kas jau samērā ilgu laiku ierindojas populārāko matu toņu topu virsotnēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!