Mūsdienu pasaulē par skaistumu un tā standartiem tiek runāts daudz. Ko sievietes dara pareizi vai nepareizi, skrienot pakaļ skaistuma standartiem, kā arī kāda ir sievietes daba, raidījumā "Starp mums runājot" savās pārdomās dalās modes mākslinieks Dāvids.

Viņš uzsver, ka skaistums nav svarīgs: "Svarīgi ir, ka tu esi tīra un nesmirdi." Dāvids skaidro, ka pirmajā tikšanās reizē cilvēks var vizuāli patikt vai nepatikt: "Ja Dievs dod satikties otro reizi, tas vairs nav svarīgi, kā viņš izskatās."

"Par modi tāpat – ja tev būs atirusi apakšmala svārkiem vai tev būs netīrs vai saburzīts mugurā, to es uzreiz pamanīšu," min Dāvids, skaidrojot, ka tas ir daudz svarīgāk, nekā apģērba dārgums un prestižs zīmols.

Runājot par ķermeņa aprisēm, Dāvids iesaka pieņemt sevi tādu, kāda esi. "Kur ir tas standarts, cik liela tu drīksti izplūst?" retorisku jautājumu uzdod Dāvids. "Dzīve nekad nebūs tāda, kādu tu esi izsapņojusi."

Tomēr kopumā, koncentrējoties uz sievietes dabu, modes mākslinieks uzskata, ka sieviete pati izdomā, apvainojas, aizskrien un vaino visus pārējos: "Aiz nekā darīt tā vietā, lai pavadītu laiku ar ģimeni vai pilnveidotu sevi, jūs vienkārši vārāties. Jūs domājat visādas neesošas problēmas. Salātus, skandālus un traģēdijas jūs varat uztaisīt no nekā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!