Foto: DELFI

No 24. līdz 26. martam izstāžu zāle "Skonto halle" pārvērtusies par oficiālo skaistuma pārstāvniecību, jo tur norisinās "Expo Beauty 2017", kas vienkopus pulcē pazīstamus skaistumkopšanas industrijas pārstāvjus un tūkstošiem apmeklētāju, kurus interesē jaunākās tendences skaistumkopšanas un veselības jomās.

Kā jau iepriekšējās izstādes dienas, arī pedējā dienā bija iespējams sajust īstenu sacensību garu. Šoreiz sacentās kreatīvā meikapa lietpratēji, atrādot īstus mākslas darbus.

Izstādē savus produktus un pakalpojumus prezentē vairāk nekā 120 Latvijas un ārvalstu kompānijas, kas pārstāv atzītus zīmolus un mūsdienu tehnoloģijas. Izstādes rīkotāji un dalībnieki apmeklētājiem sarūpējuši daudz notikumu un piedāvājumu: testa procedūras, atlaides produktiem, profesionāļu konsultācijas, prezentācijas, defilē programmas, pasākumi ģimenēm un pat jogas nodarbības. Ar vērienu noritēs apmācību sērija "Beauty classes" – trīs dienu laikā vadošie skaistumkopšanas industrijas pārstāvji pasniedz meistarklases, vada radošās darbnīcas un lekcijas, iepazīstinot ar aktuālākajām tendencēm, jaunākajiem produktiem un to pielietojuma plašajām iespējām.

Šeit iespējams iepazīties ar pilnu pasākuma programmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!