Foto: Shutterstock
Franču sievietes jau izsenis ir pazīstamas ar savu slaveno eleganci un šarmu, kas turklāt panākts dabiskiem līdzekļiem. Protams, arī citu Eiropas valstu un arī Amerikas, kā arī Austrumu sievietes izceļas ar skaistumu, tomēr francūziešu dzīves māksla un sievišķība ir izpelnījusies vislielāko uzmanību viņu nepārspīlētības dēļ.

Šai sakarā piedāvājam portālā womanitely.com aizgūtus franču sieviešu skaistuma trikus, kas atvieglos gan ikdienu, ļaujot ietaupīt laiku, gan uzlabos tavu izskatu.

Lieto sejas maskas ik dienas

Franču sievietēm patīk sevi lutināt, tāpēc sejas maskai laiks atradīsies vienmēr. Kamēr mums nereti problēmas sagādā pat lieko stundu atrašana, ko veltīt miegam, šīs sievietes bez sirdsapziņas pārmetumiem ļaujas sava izskata uzlabošanas darbiem, katru dienu sejai uzklājot masku. Protams, tās specifika un lietošanas biežums ir atkarīgs no ādas tipa un tās prasībām, taču šo paņēmienu nudien ir vērts izmēģināt.

Ēd veselīgus un kvalitatīvus produktus

Franču sievietes ievēro veselīga uztura priekšnoteikumus – maltītes netiek izlaistas, porcijas ir pārdomātas un, jūtot vēlmi našķēties, priekšroka tiek dota veselīgiem kārumiem. Rezultātā veselīgas uzturs atsaucas arī uz izskatu, piemēram, ādas veselību, kā arī pašsajūtu, nodrošinot augstu enerģijas līmeni un mundru noskaņojumu.

Nemazgā matus katru dienu

Franču sievietes matus nemazgā katru dienu, kā arī nelieto virkni to kopšanas produktu, priekšroku dodot dabiskam matu sakārtojumam. Tā rezultātā mati patiesībā kļūst veselīgāki, jo netiek nomazgātas galvas ādas dabiskās taukvielas, kā arī tie netiek lieki sausināti.

Aizmirsti par pārmērīgu grimu

Pārmērīgi bieza grima kārta aizsprosto poras un veicina ādas iekaisumu. Lielākā daļa Francijā mītošo sieviešu ikdienā nelieto tonālo krēmu, iztiekot ar skropstu tušu, lūpu spīdumu, vaigu sārtumu un vieglu pūderi. Iespējams, šādu krāsošanās stratēģiju ir vērts apgūt arī tev!

Lieto smaržas

Franču sievietes dievina smaržas un uzskata, ka bez tām nav iedomājams pamest mājas. Ievies smaržu vai aromātiska ūdens lietošanu arī savā ikdienā kā neatņemamu tās sastāvdaļu un ļauj šai tik sievišķīgajai vājībai uzlabot tavu noskaņojumu!

Nerādi vairāk kā nepieciešams

Protams, tev nav jātinas džemperos un garos svārkos, tomēr pārmērīga kailuma izrādīšana robežojas ar vulgaritāti. Saskaņo apģērbus gudri, tā radot elegantu un gaumīgu tēlu, nevis kombinē mini svārkus ar dziļu dekoltē!

Neapkaries ar rotaslietām

Krāšņa bižutērija, piemēram, neskaitāmas aproces, var izskatīties labi, taču tā nepiestāvēs katrai sievietei. Ja vēlies radīt elegantu koptēlu, neapkar sevi ar rotaslietām, bet izvēlies vien elegantus auskarus un rokassprādzi vai tikai kaklarotu – vēlams, smalku ķēdīti. Tāpat izvērtē, vai spilgti aksesuāri pārlieku nenovērš uzmanību no tevis pašas un cik organiski ar tiem jūties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!