Foto: AP/Scanpix
Ja runājam par skaistumkopšanu, tad, godīgi sakot, varam apmaldīties dažādu produktu daudzveidībā un piedāvājumu klāstā. Taču agrāk dāmām nebija tik plašu iespēju, lai izceltu savu skaistumu. Ko viņas iesāka? Lūk, Holivudas skaistuma noslēpumi, kurus piedāvājam, iedvesmojoties no "Cosmopolitan.com"!

Lai pasaulslavenās dīvas Merilinas Monro lūpas izskatītos pilnīgākas, viņa savam grima māksliniekam lika izmantot piecu toņu lūpukrāsas un spīdumu, lai kopskats būtu dimensionālāks. Tumši sarkanais tonis tika izmantots pie lūpu kaktiņiem, bet gaišākie toņi – lūpu vidusdaļā. Iespējams, vērts iepazīties arī ar citiem Monro skaistuma noslēpumiem.

Aktrisei un modes ikonai Odrijai Hepbernai ir savs valdzinošā skatiena noslēpums. Lai viņas skropstas būtu izteiksmīgākas, pēc skropstu tušas uzklāšanas, ar adatiņas palīdzību viņa katru skropstu atdalīja, lai tās nebūtu saķepušas un skats būtu pilnīgāks. Ar Odrijas Hepbernas dzīves līkločiem vari iepazīties šeit.

Arī aktrise Elizabete Teilore bija aizsākusi visai dīvainu skaistumkopšanas viltību. Lai sejas āda būtu teju perfekta, viņa atbrīvojās no liekajiem matiņiem uz visas sejas. Ja tevi interesē arī tas, kā viņa tik ilgi spēja saglabāt perfektu augumu, iepazīsties ar Teilores ekstrēmo diētu.

Lai arī kā varētu šķist, ka sejas konturēšana masveidā aizsākās līdz ar Kimas Kardašjanas skaistuma rituāliem, jau iepriekš Greisa Kellija izmantojusi šo tehniku, lai izceltu savus vaigu kaulus. Kā Greisa no aktrises kļuva par princesi, lasi šeit.

Lai aktrises Sofijas Lorēnas āda būtu mīksta un patīkama, dodoties vannā, viņa ūdenim piepilināja pāris pilienus olīveļļas. Vairāk par Lorēnas dzīvi lasi šeit.

Zviedru aktrise Ingrīda Bergmane vairāk cienīja dabisko skaistumu, kosmētisku lietojot vien darbā. Runājot par vēl kādu niansi – viņa nodzina apmēram centimetru matu, lai matu līnija būtu nedaudz tālāka un piere izskatītos mazliet platāka.

Aktrise Karola Lombarda bija cietusi autoavārijā, pēc kuras viņas deguns bija mazliet ieliekts. Pirms viņa sāka krāsoties, uz deguna tika uzvilkta balta, tieva līnija, jo viņa bija pārliecināta, ka viņas deguns tāpēc izskatīsies nedaudz taisnāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!