Foto: Instagram

Lai gan jau iepriekš stāstījām par aktualitātēm arī matu kopšanas pasaulē, nupat apgriezienus sāk uzņemt jauns tonis – "blorange" jeb blondi oranžais vai sarkanā (asins) apelsīna tonis. Skaistumkopšanas eksperti nebaidās "blorange" saukt par gada aktuālāko matu krāsu.

Modele Džordžija Meja Džegere šo matu krāsu izmēģināja jau pērn un tieši viņu uzskata par "blorange" toņa aktualitātes aizsācēju. Kopš tā laika dāmas ņēmušas piemēru no leģendārā mūziķa Mika Džegera un supermodeles Džerijas Holas meitas.

Kā stāsta eksperti "Goodhousekeeping" komandai, šis matu tonis ir unikāls, jo piestāvēs gandrīz ikvienai sievietei, kura būs izvēlējusies paeksperimentēt ar tik aktuālo matu krāsu. Tas tāpēc, ka katra var izvēlēties oranžā nokrāsu vai krāsas intensitāti.

Šai matu krāsai, ka stāsta profesionāļi, ir vairāki plusi – tas ir universāls tonis, jo labi izskatīsies jebkāda garuma matiem. Tāpat ar izbalējuši oranžā toni vari iekrāsot tikai matu galus, veidojot ombre krāsojumu, kas jau atkal piešķirs taviem matiem zināmu "odziņu". Tomēr jāizceļ arī "blorange" ēnas puses – oranžais tonis nav noturīgs. Lai gan "Cosmpolitan" eksperti stāsta, ka šis tonis ar katru mazgāšanas reizi izskatās arvien labāk, uzmanies, ka no tā neatbrīvojies pavisam.

A photo posted by BLEACH (@bleachlondon) on Jul 21, 2016 at 2:50am PDT

A photo posted by BLEACH (@bleachlondon) on Oct 26, 2016 at 4:49am PDT

A photo posted by Jake Galvez (@jakegalvez) on Jan 19, 2017 at 6:53pm PST

A photo posted by Eugosto.de (@eugostode) on Jan 19, 2017 at 9:25am PST

A photo posted by Diane Dufaux (@dianedfx) on Jan 19, 2017 at 5:20am PST

A photo posted by glamourpoland (@glamourpoland) on Jan 18, 2017 at 12:00pm PST

A photo posted by Esther ✨ (@yourfoxface) on Jan 17, 2017 at 10:51pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!