Foto: AFP/Scanpix
Sievietei gribas izskatīties skaistai un svaigai jebkurā vecumā, bet brīžiem šķiet, ka tas prasa milzīgas laika un naudas investīcijas. Holivudas aktrise Keita Blanšeta (attēlā), kura 43 gadu vecumā burtiski staro, tam nepiekrīt - viņas skaistuma noslēpumus var izmantot ikviena sieviete.

Keita Blanšeta izdevumam "Woman's Daily" atklājusi, ka ļoti baidās no botoksa injekcijām, nemaz nerunājot par plastiskām operācijām. Viņa, atšķirībā no daudzām citām slavenībām, dod priekšroku mazāk agresīviem skaistumkopšanas līdzekļiem.

Kā palutināt matus un ietaupīt laiku. Katrai sievietei ir pazīstams mūžīgais laika trūkums, bez kura lielpilsētas dzīve nemaz nav iedomājama. Tāpēc svarīga katra minūte, ko varam veltīt sevis sakopšanai. Keita, piemēram, iesaka uzklāt matiem mandeļu eļļu, kamēr veic mājas darbus, lasi vai skaties televīziju. Kamēr būsi paveikusi iesākto, mati jau būs pabaroti ar vērtīgām vielām.

Dzirkstošs skaties dara jaunāku. "Man bieži jautā, vai nebaidos novecot? Nē! Šobrīd jūtos par sevi daudz pārliecinātāka nekā pirms 10 gadiem. Esmu apmierināta ar savu ādu. Ne katra ar to var palielīties!" uzsver Keita Blanšeta un uzsver, ka izskatīties jaunākai viņai īpaši palīdz pozitīvs noskaņojums.

Lai āda vienmēr būtu aizsargāta. "Mani ļoti aizrauj grima uzklāšanas process. Jau no bērnības esmu sajūsmā par to, kā kosmētika var izmainīt seju," atklājusi aktrise.

Vienu no Keitas padomiem var likt lietā ikviena sieviete, jo īpaši, ja nav laika izveidot rūpīgu grimu. Viņa iesaka sajaukt grima bāzi ar saules aizsargrēmu un uzklāt to uz ādas. Ādas aizsardzība un vienmērīgs tonis garantēts!

Kā pareizi uzklāt tonālo krēmu. Jo labāk rūpēsies par savu ādu jau šobrīd, jo mazāk slēpjama būs nākotnē. Keita visām meitenēm iesaka atcerēties par sejas masāžu. Daudzas sievietes ir pieradušas, ka grims ir kaut kas līdzīgs maskai, kuru uzklājam, izejot no mājas. Tāpēc tonālo krēmu bieži klāj pārāk biezā slānī.

Keita Blanšeta iesaka grima bāzi iemasēt sejā pakāpeniski, izmantojot masāžas kustības. Pirmkārt, šādi āda izskatīsies dabīgāka, un, otrkārt, procedūra iedarbosies kā viegla, asinsriti uzlabojoša masāža.

Kā uzmundrināt ādu. "Ja sajūti, ka āda izskatās nogurusi, tas ir tāpēc, ka arī pati tā jūties! Nav jēgas uzreiz skriet pēc kārtējās injekcijas!" brīdina aktrise.

Viens no Keitas Blanšetas paņēmieniem, kā uzmundrināt nogurušu sejas ādu - sejas norīvēšana ar karstu dvieli. "Ja vien varētu, es arī noskūtos! Runā, ka vīrieši izskatās labāk, jo katru dienu izmasē ādu skūšanās laikā. Tas ļautu ietaupīt tik daudz laika!" joko Blanšeta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!