Foto: Instagram
Vasara viennozīmīgi ir laiks, kad savā izskatā varam ieviest košākus akcentus. Ja ikdienā strādā profesijā, kurā obligāta prasība ir klasisks ģērbšanās stils un neuzkrītošs grims un matu sakārtojums, arī tavs manikīrs, visticamāk, ir piezemēts, neizceļoties ar košām krāsām un spilgtām detaļām.

Tomēr noskaņojuma uzlabošanas nolūkos, kā arī, lai vairotu sievišķības apziņu sevī, iespēju robežās vari izpausties ar pedikīra dizainu (protams, ja ikdienā valkā apavus ar slēgtu purngalu). Mēs taču zinām, cik ļoti garastāvokli spēj uzlabot krāšņa apakšveļa, kas uzvilkta vien pašas priekam! Lūk, ar pedikīru vari radīt līdzīgas sajūtas!

Šai sakarā, pārlūkojot Instagram populārākos nagu dizaina mākslinieku profilus, piedāvājam 15 pedikīra idejas, kas mūs uzrunāja visvairāk. Košas krāsas vai pasteļtoņi, akmentiņi un neparasti ornamenti, ierasti klasisks stils un koķeti tā papildinājumi - iespējams, nākamreiz dodoties pie savas pedikīra meistares, tev lieti noderēs kāda no šīm košajām idejām, ko atkārtot arī uz saviem nagiem.

Iesoļo vasarā koši un pārliecinoši!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!