Foto: Shutterstock

Laurena Konrāde (Lauren Conrad), kuru Amerikā bieži dēvē par stila ikonu, ir apkopojusi padomus, kuri lieti noderēs katrai no mums, kas vēlas parūpēties par savu ādu. Labs ādas stāvoklis liecina ne tikai par labu veselību, bet arī atstāj koptas un simpātiskas sievietes iespaidu.

Sauļošanās krēms katru dienu

Tik daudzas no mums grēko īstermiņa skaistuma dēļ, aizmirstot, ka ilgtermiņā pārmērīga sauļošanās noved pie paātrinātas novecošanās. Vai ir vērts apmeklēt solāriju šodien, lai parīt jau cīnītos ar grumbām? Lai āda būtu vesela, tā ir jāaizsargā no saules staru kaitīgās iedarbības. UV starojuma ietekmē iet bojā ādas kolagēns, āda zaudē elastīgumu un parādās grumbas. Nekad nevajadzētu pamest iekštelpas, ja nav uzklāts sauļošanās aizsargkrēms.

Atpazīsti savu ādas tipu

Velti laiku, lai saprastu, kāds īsti ir tavs ādas tips. Vai tava āda ir normāla, sausa, taukaina vai kombinēta? Ir svarīgi izprast savu ādas tipu, jo citādāk veikalu un līdzekļu klāstā varam apjukt, ja izvēlamies un lietojam kaut ko, kas ir nepiemērots mūsu ādai – mēs nodarīsim vairāk ļaunuma nekā labuma.

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!