Lai arī nagu forma lielai daļai dāmu, kā vienreiz izveidota, tā nekad vairs krasi nemainās, arī pavisam mazas pārmaiņas un pāris nagu vīles pieskārieni var ieviest būtiskas izmaiņas kopskatā. Iedvesmojoties no "Goodhousekeeping" skaistumkopšanas ekspertiem, piedāvājam nagu formu top 9!

Apaļi. Šī vienkāršā nagu forma būs lieliska īsākiem nagiem. Tā paredz klasisku nagu formu, kurā vidusdaļā ir nedaudz garāka, bet stūri – noapaļoti.

A post shared by Dominique Olvera (@nailsby_dom) on Nov 15, 2017 at 7:59am PST

Kvadrātformas. Ja vēlies nedaudz kaut ko pamainīt un neizvēlēties vienkāršos apaļos nadziņus, lūk, risinājums, kas neprasīs daudz pūļu!

A post shared by Vanna XoXo (@vannahclaws) on Nov 14, 2017 at 2:45pm PST


Kvadrātformas nagi ar noapaļotiem stūriem.
Šis ir abu iepriekšminēto nagu formu sajaukums, kas būs gana praktisks vienkāršiem nagu dizainiem.

A post shared by Kylie (@novel.idea.kylie) on Jul 14, 2017 at 1:45am PDT

Ovāli. Ja tev ir garāki nagi un ir vēlēšanās tos padarīt nedaudz šaurākus, izmēģini ovālo formu. Šī izvēle liks pirkstiem izskatīties vizuāli garākiem un tievākiem.

A post shared by ✖︎ PAINT (@tina.fossheim) on Oct 19, 2017 at 11:00am PDT


Ovāli kvadrātainie.
Arī šie nagi ietver divu dizainu savienojumu – kvadrātu un ovālu.

A post shared by Zoe Johnson MUA (@zj4) on Oct 28, 2017 at 2:40am PDT


Balerīnas tipa nagi.
Ja tev ir gari, spēcīgi nagi un ir vēlēšanās izmēģināt kaut ko svaigu un nebijušu, varbūt vērts krist, tautā saukto, balerīnu tipa nagu gūstā.

Mandeļu formas. Ja vēlies ovālos nagus pārnest jaunā līmenī, šeit ir tava atbilde. Arī mandeļu tipa nagi vizuāli pagarinās pirkstus.

Spicie. Lai arī varbūt visām modes dāmām šī forma neies pie sirds, noteikti atradīsies kāda, kas izbaudīs šīs formas šiku. Jo garāki nagi, jo lielāks efekts.

A post shared by Mindy Tran (@mindynailsdecor) on Nov 15, 2017 at 8:23pm PST


Lūpukrāsas formas nagi.
Visbeidzot – kaut kas drosmīgāks tām, kuras vienmēr vēlas kaut ko izmēģināt. Šādus nagus mēdz saistīt ar lūpukrāsu to vizuālās līdzības dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!