Foto: Shutterstock
Tieši manikīrs ir viena no pirmajām lietām, ko daudzi pamana, satiekoties ar jauniem cilvēkiem. "Purewow" vēstī, ka šovasar aktuāla ir dzeltenā krāsa, nedaudz spīdumu, kā arī sezonai atbilstoši ziedu motīvi.

Krāsu nesaskaņotība

Gada siltākajā laikā vari uzdrošināties eksperimentēt gan ar krāsām, gan arī to klājumiem. Vēl joprojām aktuāli ir nesaskaņot visus 10 roku nagus vienā krāsā, bet izvēlēties līdzīgus toņus, tādējādi varēsi pieskaņot nagu dizainam jaunas tērpu kombinācijas, kā arī skats būs neparastāks, vasarīgāks un saistošāks. Tāpat vari izmēģināt vienas rokas nagus krāsot vienā, bet otras – citā krāsā.

A post shared by sundays (@sundays_studio) on Apr 19, 2018 at 2:09pm PDT

Meloņu dzeltenā krāsa

Sauc kā gribi – meloņu, ananasu vai pat sviesta krāsa, taču dzeltenais nagu dizainā šovasar ir modē. Arī tad, ja uzvilksi šķietami neuzkrītošas drēbes, tavs spilgtais un vasarīgais manikīrs piešķirs radītajam tēlam odziņu.

  • Ieskaties šeit un iedvesmojies dažādiem vasarīgiem pedikīru dizainiem.

Nedaudz spīduma

Parasti šķiet, ka spīdums jāklāj pār visu nagu, taču stilīgi izskatīsies, ja uz naga uzvilksi nelielu vertikālu līniju, piemēram, zelta krāsā. Nebaidies, ka notrīcēs roka! Uzlīmē uz naga divus skoča gabaliņus, atstājot taisnu līniju pa vidu, un gaumīgs akcents būs gatavs.

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on Mar 25, 2018 at 10:27am PDT

Pikaso

Jau vēstījām, ka par šī gada jauno manikīra tendenci kļuvusi slavenā spāņu mākslinieka Pablo Pikaso mākslas darbu attēlošana uz nagiem. Tiem raksturīgi eksperimenti ar krāsu, formu, aplikāciju utt. Abstrakcija. Ja arī tu vēlies uz nagiem attēlus, kas atgādina mākslinieka darbus, pastāsti par kubismu savam manikīra meistaram. Iedvesmu šādam nagu dizainam vari smelties šajā rakstā.

Ziedu motīvi

Vai tiešām ziedu motīvi uz nagiem vasaras laikā var kādreiz arī iziet no modes? Lai arī kādai varētu šķist nedaudz klišejiski, viss vienkāršais ir ģeniāls, tāpēc nebaidies vienkrāsaino manikīru nomainīt pret kādu glītu ziedu virteni.

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on Apr 13, 2018 at 1:26pm PDT

  • Šajā rakstā vari iepazīties ar 2018. gada būtiskākajām manikīra tendencēm, kuras vajadzētu izmēģināt ikvienai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!