Kā uzlabot sejas ādas izskatu, ja nav laika un naudas intensīvai sejas kopšanai? Tagad iespējams iziet efektīvu ārstniecisko kursu – masāžu ar dzintara nūjiņām, kas ļauj sasniegt vairāku plastisko operāciju rezultātus.
Izklausās neticami, taču šāda skaistumkopšanas metode tik tiešām pastāv. Sejas un kakla masāža ar dzintara nūjiņām ir neķirurģiska sejas ādas un muskuļu nostiprināšana un atjaunošana, izmantojot akupunktūru un dzintara elektromagnētiskās un bioelektriskās īpašības. Tās metodiku ir izstrādājis Dr. Romans Karajevs.

Ar šīs masāžas palīdzību iespējams arī nostiprināt sejas ādu un muskuļus pacientiem pēc plastiskajām operācijām. Seansi piemērojami arī pirms pieņemšanām, svinībām, - tad, kad cilvēkam nepieciešams izskatīties jaunākam, vai kā pēc labas atpūtas.

Šai masāžai ir sekojošas funkcijas:

  • sejas ovāla korekcija un uzlabošana,
  • sejas asimetrijas novēršana,
  • krunku izlīdzināšana,
  • “maisiņu “novēršana zem acīm,
  • sejas ādas poru sašaurināšana,
  • augšējā un apakšējā plakstiņa nostiepšana,
  • ievērojama sejas ādas struktūras, muskuļu un krāsas uzlabošana,
  • pozitīva ārstnieciska iedarbība uz organismu, kas saistīta ar zināmu akupukunktūras punktu un sejas rajona meridiānu saikni ar iekšējiem orgāniem.

Visi iepriekš minētie rezultāti novērojami uzreiz pēc viena ārstnieciska seansa. Rezultātu saglabāšanai nepieciešami vēl 7-9 seansi gada laikā. Seansi neizraisa sāpes, ir nekaitīgi un patīkami.

Efekta noturība pēc viena seansa ir no vienas nedēļas līdz vairākiem mēnešiem, savukārt pēc ārstnieciskā kursa tas var saglabāties no viena līdz diviem gadiem. Tas ir atkarīgs no katra pacienta veselības stāvokļa un organisma iespējām.

Metode ir ieteicama visa vecuma cilvēkiem. Šai metodei pasaulē nav analogu. Tā ir reģistrēta Vispasaules Intelektuālā Īpašuma Organizācijā kā izgudrojums visai pasaulei PCT/ RU/98/00003. Pēc šīs metodes aizstāvēta pasaulē pirmā sejas ādas un muskuļu atjaunošanas disertācija.

Šis ir reklāmraksts.

Sejas un kakla masāža ar dzintara nūjiņām ir veicama skaistumkopšanas salonā “Tava Villi”, Rīgā, Skolas ielā 27. Interesēties pa telefonu: 2291969.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!