Foto: Shutterstock
Vairums no mums, klājot ikdienas grimu, modes tendencēm, kas mainās ik sezonu, līdzi neseko, izvēloties to, kas piestāv konkrētajam ādas tipam un arī dzīvesstilam. Tomēr, ja esi gatava izmēģināt ko jaunu, iepazīsties ar "VOGUE" ekspertu ieteikumiem par grima aktualitātēm gaidāmajā rudens sezonā!

Viegli un mirdzoši

Vadošo modes dizaineru jauno kolekciju kampaņās redzamas modeles ar teju caurspīdīgu grimu un viegli vizošu ādu. Šosezon izvēlies maigus toņus, neskopojies ar izgaismojošo kosmētiku un veido praktiski nemanāmu grimu!

Skropstas, kas izceļ acis

Šosezon īpaši aktuālas ir platas un mirdzošas acis, kas ir pamanāmākais sejas akcents. Īpašam efektam vari izmantot pieliekamās skropstas, turklāt līmēt tās gar acs apakšējā plakstiņa līniju.

Kā balerīna brīvajā laikā…

Copē saņemti mati, tīra sejas āda un kosmētikas palete zemes vai maigi lillā toņos – tieši tāds ir “iztikas” minimums šoruden dabiskā stila piekritējām.

Tumši zilais tonis

Tumši zilais tonis visdažādākajās tā nokrāsās šosezon būs īpaši aktuāls acu grima veidošanā. Nebaidies no piesātinātas krāsas un drosmīgām līnijām – vakara grimam tās būs teicami piemērotas.

Meitene – pašpuika

Taisni mati, paslēpti zem cepures, un izteiksmīgi iezīmētas acis – ja tev tuvs ir pašpuikas tēls un panciski agresīvais piesitiens, kas papildina citādi sievišķīgu garderobi, izvēlies tieši to!

Ietonē acis ar zīmuli, līniju izpludinot, un krāso miesas krāsas lūpas, tā līdzsvarojot sejas proporcijas!

Metālisks spīdums

Bronza, sudrabs un zelts – ar šiem toņiem šosezon vari spēlēties gan ikdienas, gan vakara grimā. Ja esi drosmīga, ar zeltainām ēnām, dodoties uz saviesīgu pasākumu, ietonē uzacis. Vieglās ēnas radīs noslēpumainu mirdzumu, sejai piešķirot siltu un dzīvīgu toni.

Vaigu sārtums un atglausti mati

Lai izskatītos jauna, veselīga un starojoša, izvēlies vaigu sārtumu, vieglu lūpu spīdumu un maigu skropstu tušas pieskārienu, savukārt matus atglaud no sejas, to atklājot. Tieši šāds – sportiski meitenīgs – izskats šoruden redzams neskaitāmās jaunāko kolekciju reklāmas kampaņās.

Kosmētikas plauktiņa saturu par izdevīgām cenām vari papildināt ar:

MAYBELLINE NEW YORK The Colossal Volum' Express skropstu tuša

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me tonālais krēms, dažādi toņi, 30ml

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!