Foto: Shutterstock
Katram gadam savas aktualitātes. Arī 2018. gads ieviesis jaunas tendences, kā arī nostabilizējis vietu tiem trendiem, kuri kareivīgi neatkāpjas. Kā uzposties šajā gadā?

Dūmakainais skatiens ir viena no skaistumkopšanas tendencēm, kas savu aktualitāti nezaudē, skaidro "Cosmopolitan.com". Brūnu un neitrālāku toņu mikslis labi izskatīsies ikdienā, savukārt tumšu krāsu izvēle izskatīties lieliski, pošoties uz kādu pasākumu.

A post shared by TOM FORD (@tomford) on Feb 8, 2018 at 5:47pm PST

Uzacis veido sejas rāmi, tāpēc svarīgi, lai tās būtu atbilstoši izveidotas un izceltas. Šī gada tendences pierāda – ja uzacis ir izteiksmīgas, neko vairāk nemaz nevajag!

A post shared by Cassandra Garcia (@cygmakeup) on Feb 12, 2018 at 11:39am PST

Mirdzumiem rotāti plakstiņi ir viena no šīs sezonas rotaļīgākajām tendencēm. Izvēlies tikai mirdzošus puteklīšus vai ļaujies dimantu vilinājumam – viss atkarīgs no pašas gaumes!

Lūk, arī aktualitāte, kas piešķirs dzīvesprieka dzirksti! Izvēlies kādu košu krāsu un tonē to acs ārējā kaktiņā vai arī uzvelc vairākas trauslas līnijas, kas katra rotājas savā krāsā.

A post shared by Tibi (@tibi) on Feb 13, 2018 at 11:17am PST

Runājot par krāsām kopumā, izvēļu šosezon ir daudz. Violets, zils, zaļš – spēcīgi toņi, kas laistās dārgakmeņu nokrāsās, šogad ir cieņā.

A post shared by Polly Osmond (@pollyosmond) on Feb 12, 2018 at 8:58am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!