Foto: Instagram/@followthatway/@banicured_/@the nailtrail
Ceriņu smarža, siltais gaiss un savās atvaļinājuma gaitās pamazām ejošie kolēģi liecina - jau pavisam drīz pludmales apmeklējumi, saules peldes un siltas vasaras novakares kļūs par mūsu ikdienu.

Tuvojoties tik gaidītajam gadalaikam, piedāvājam košas un dzīvespriecīgas manikīra idejas, kas atsvaidzinās tavu tēlu un viennozmīgi uzlabos noskaņojumu.

Vari izmēģināt gan šobrīd populāro ombre tehniku, gan papildināt nagu dizainu ar dažādiem elementiem - sievišķīgām bantītēm, pērlītēm un citām detaļām, kas, lietotas samērīgā apmērā, radīs oriģinālu, taču pietiekami gaumīgu tēlu.

Tāpat atceries, ka modē vienmēr būs melnbaltie toņi, ar kuriem spēlējoties vari panākt visdažādākās nagu dizaina variācijas, kā arī pavisam vienkāršu nagu krāsojumu acumirklī vari atsvaidzināt ar ziedu elementiem, kas manikīru nekavējoties padarīs krietni interesantāku un arī krāšņāku.

Ļaujies iztēlei un iedvesmas gūšanai aplūko fotogalerijā apkopotās manikīra idejas, kas sociālajā tīklā Instagram guvušas lielāko popularitāti un mūs uzrunājušas visvairāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!