Foto: PantherMedia/Scanpix
Mūsdienās plastikas ķirurga apmeklējums, lai uzlabotu savu izskatu, novēršot pirmās novecošanas pazīmes vai citus ķermeņa defektus, nebūt nav ekstra. Arvien biežāk sievietes savu izskatu uztic profesionāļiem, un plastikas ķirurģiem ir savi noslēpumi, ko viņi labprāt darītu zināmus saviem klientiem. Tos apkopojis arī portāls redbookmag.com.

Celulītu nav iespējams likvidēt

Foto: PantherMedia/Scanpix

Celulītu nav iespējams novērst ne ar ķirurģiskām procedūrām, ne dažādiem "brīnumlīdzekļiem". Vienīgais veids, kā to mazināt, ir ēst veselīgu pārtiku, dzert daudz ūdens, kā arī rūpēties par savu ādu ārēji.

Guli uz muguras

Foto: Shutterstock

Lielākais pakalpojums, ko varam izdarīt savai sejai, ir gulēt uz muguras. Ja guļam uz vēdera vai sāniem, tā sejas puse, kas tiek iespiesta spilvenā, iedzīvojas dziļākās un izteiksmīgākās grumbā – īpaši, mutes kaktiņos un pie deguna. Tāpat ieteicams parūpēties par maigāka auduma spilvendrānu, kas mazāk berzēs ādu.

Populārākā procedūra

Foto: PantherMedia/Scanpix

Arvien lielāku popularitāti iemanto vēdera korekcija – vai nu atsūcot taukus, vai savelkot lieko ādu, šo procedūru izvēlas gan vīrieši, gan sievietes. Ja arī tu vēlies to izmēģināt, atceries, ka tūska pēc operācijas pazudīs aptuveni sešu līdz astoņu nedēļu laikā, savukārt rēta, kas stiepjas no gurna kaula līdz gurna kaulam – aptuveni gada laikā. Tāpat liela nozīme ir veselīgam uzturam un sportam, lai vēders pēc kāda laika atkal nekļūtu tāds pats, kāds bija.

Krūtis vēlams izvēlēties laikus

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja vēlies palielināt krūtis, dodies pie speciālista ar sagatavotu fotogrāfiju, kurā redzams, kādu formu un izmēru vēlies. Nereti izpratne par C izmēru patiešām kardināli atšķiras – kamēr tu par C izmēru dēvē DD izmēra krūtis, ārsts C izmēru patiešām arī uzskata par C izmēru.

Pietiek ar sauļošanos un smēķēšanu!

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ekspertiem pietiek cilvēka ādai uzmest vien skatienu, lai noteiktu, vai esat iecienījuši smēķēšanu vai pārmērīgu sauļošanos. Jāpiebilst, ka smēķēšana ādai ir ļoti kaitīga, jo tā ne tikai sabojā tās izskatu, bet arī palēnina brūču dzīšanu, kas ir svarīgi pēc operācijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!